DOLAR 32,2859 % -0.24
EURO 34,8758 % 0.08
GRAM ALTIN 2.393,52 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,41 % -0,14
BITCOIN 62.902,01 6.781
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Duygum Anaokulu açıldı

Son Güncelleme :

07 Eylül 2018 - 10:23

Organik okul

Duayen eğitimci Ercan Duygu tarafından açılan Duygum Anaokulu Hürriyet Mahallesi’nde hizmete girdi. Duygu, okulun için Karacakılavuz dokumaları ile donatırken, öğrencileri de kendi bahçesinde yetiştirdiği organik ürünlerle besliyor.

Hürriyet Mahallesi’nde Eğitimci Ercan Duygu tarafından hizmete sokulan Duygum Anaokulu’nun açılışı yapıldı. Özel Duygum Anaokulu’nun açılı törenine Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Milli Eğitim Müdürü Ünal Mamur ve çok sayıda davetli katıldı.

Okul hakkında katılımcılara bilgi veren Duygu, “Sınıflarımız tamamen doğal ürünlerden oluşmaktadır.  Burada sağlıklı bir nesil yetişeceğini, kaliteli bir eğitim verileceğini şimdiden taahhüt ediyorum. Kendi bahçemizde yetiştirdiğimiz doğal ürünlerden öğrencilerimize veriyoruz. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran herkese öğretmenlerim ve okulum adına teşekkür ederim” diye konuştu.

“ANAOKULLARI EĞİTİMİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Eğitimin temellerinin anaokullarında atıldığını belirten Süleymanpaşa Kaymakam Arslan Yurt: “Eğitim öğretim yılımız yakın bir zamanda başlayacak. Yeni dönemin başlayacak olmasıyla birlikte hem kamu alanında hem de özel alanda yeni yeni eğitim birimleri açılıyor. Duygum Anaokulu da bunlardan biri. Biliyorsunuz anaokulları eğitimimiz için çok önemli. Devletimiz de 15 yıldır öğrencilerin anaokuluna mutlaka gitmesini teşvik etmeye çalışıyor. Çünkü öğrenmenin temeli anaokullarında atılıyor. Bu okullarda iyi eğitim gören çocuklar ilkokulda, ortaokulda, lisede de daha rahat olacaklar. Toplumun kurallarına ve kültürlerine daha iyi sahip olacaklar diye düşünüyorum. Ercan Bey burada en iyi şekilde eğitim vereceklerini taahhüt ettiler. Biz de özel okulların bizzat yanındayız. Özel okullar rakibimiz değil aksine yardımcımız. Hem kendilerine hem de burada çalışacak olan personele başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“ARTAN NÜFUSUN EĞİTİM İHTİYACI OLUYOR”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Bu eğitim kurumuna bizzat kefilim. Okul ve eğitim alanındaki başarılarını biliyorum. Eğitim camiasındayken yaptığı çalışmaları da biliyorum. Tekirdağ’ın nüfusu artık 1 milyon beş bin 463 durumdadır. Her sene 15 bin doğum oluyor. Bence bu yatırım çok yerinde bir yatırım. Artan nüfusun eğitim ihtiyacı oluyor. Tüm bunları göz önüne aldığımızda eğitim ihtiyacı da gözler önüne seriliyor.” ifadelerini kaydetti.

Habertrak/Ferhat Akgün