DOLAR 32,2792 % -0.64
EURO 34,7941 % -0.28
GRAM ALTIN 2.410,78 % -0,49
ÇEYREK A. 3.941,63 % -0,49
BITCOIN 57.277,84 -4.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Edirne Caddesi’nde trafik akışı çift yön oldu

Son Güncelleme :

30 Ağustos 2018 - 12:44

Ergene ilçesinin Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerini birbirinden ayıran ve E-5 karayolunun bir bölümünü oluşturan Edirne Caddesi’nde trafiğe kapalı olan diğer yolunda %50’lik kısmı asfaltlanarak bu alan trafiğe açıldı.

Ergene ilçesinde alt yapısı tamamlanan Edirne Caddesi üzerinde asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geliş ve gidiş olmak üzere iki ana yoldan oluşan Edirne Caddesinde asfaltlama çalışmaları kapsamında trafiğe kapalı olan diğer yolun %50’lik kısmı asfaltlanarak bu alan trafiğe açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından ihale edilen Edirne Caddesindeki tamamlanan diğer yolunda trafiğe açılması ile özellikle araç sürücüleri bayramda rahat bir nefes aldı.

Ergene ilçesine giden yolun yarı kısmının trafiğe açılması ile yüzler gülerken ihaleyi alan yüklenici firma yolun diğer kısmının da tamamlanması için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Asfalt çalışmasının yanı sıra ayrıca Edirne Caddesi üzerinde yeni kaldırım oluşturma çalışmaların da son sürat devam ediyor.

Edirne Caddesi üzerinde Karakol Sokak ile Deri Organize arasında kalan yolun da asfaltlanması ile burada ki çalışmalar tam anlamıyla bitirilmiş olacak. Bu alan için şu anda çalışmalarını sürdüren ekipler kısa sürede burasını da tamamlayarak işi sonlandıracak.

Habertrak/Ferhat Akgün