DOLAR 32,4231 % -0.22
EURO 34,8642 % -0.01
GRAM ALTIN 2.419,63 % -0,13
ÇEYREK A. 3.956,10 % -0,13
BITCOIN 58.066,00 -4.472
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“En kısa sürede yanlıştan dönülmeli”

Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 11:20

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumaoğlu Şehir Hastanesi’nde hasta odalarındaki televizyonlarda bazı kanallarının yer almamasına tepki gösterdi.

Özellikle Haber bültenleri ile reyting rekorları kıran FOX TV başta olmak üzere; Halk TV, KRT TV ve Tele 1 TV kanalları, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumaoğlu Şehir Hastanesi’nde, hasta odalarında bulunan televizyonların kanal listesinde yer verilmedi.

Hastaların da tepkisini çeken durumun düzeltilmesi gerektiğini söyleyen CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Saygın, “Tüm vatandaşlarımızın güvenle takip ettiği Halk TV, TELE 1, KRT TV, FOX TV kanallarına yer verilmeyişi dikkat çekici. Umuyorum ki yeni kurulan şehir hastanesinde bu yanlıştan dönülür.” dedi.

“TÜM MEŞRU YAYINLARA YER VERİLMELİ”

Hastanede tüm meşru yayınlara yer verilmesi gerektiğini dile getiren CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Saygın; “Tekirdağ Şehir Hastanesi kamuya hizmet veren bir hastane. Buraya gelen gazeteler olsun, dergiler olsun, oradaki televizyon yayınları olsun bütün meşru kanalları içermesi gerekiyor. Bütün kanallara yer verilmesi gerekiyor. Özellikle sizin konu ettiğiniz hususta Millet İttifakı’nın ve tüm vatandaşlarımızın güvenle takip ettiği kanallar var. Özellikle; Halk TV, TELE 1, KRT TV, FOX TV kanallarına yer verilmemesi dikkat çekici. Diğer kanallara yer verilmiş. Ben umuyorum ki yeni kurulan şehir hastanesinde bu yanlıştan dönülür. Yanlışlığın farkına varmışlar anladığımız kadarıyla. Umarım en kısa sürede bu kanallarımıza da hasta odalarındaki televizyonlarda yer verilecektir. Gerekli uyarı niteliğindeki haberler zaten basında yer aldı. Ben de sabah Şehir Hastanesi Başhekimini aradım, ama ulaşamadım. Bana döner diye tahmin ediyorum. Kendisiyle görüştüğümde bu hususu ifade edeceğim.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek