DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.879,23 -0.378
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Eşkinat açılışa katıldı

Son Güncelleme :

17 Kasım 2017 - 15:40

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, TEMSA Özen Makine firmasının iş makineleri için teknik servis hizmeti verecek olan yeni iş yerinin açılış törenine katıldı.

Tekirdağ’daki ikinci şubelerini açan Özen Makine firmasını girişimci ruhu nedeniyle takdir ettiğini ifade eden Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa’da istihdam ve yeni iş alanları yaratılmasını her zaman desteklediklerini söyledi.

EŞKİNAT GİRİŞİMCİLERİ KUTLADI

Açılış töreninde firma ortakları tarafından açılış anısına kendisine maket iş makinesi hediye edilen Eşkinat, yaptığı konuşmada, Özen Makine’nin kurucularının açılıştan duyduğu heyecandan çok etkilendiğini ve bölgeye en iyi hizmeti vereceklerine inancının tam olduğunu belirtti.

Eşkinat, “Murat Sevinç ve Ömer Girgin’e bu girişimi Süleymanpaşa’ya kazandırdıkları için kutluyor ve teşekkür ediyorum. Beni bu açılışa davet ettiklerinde gözlerindeki heyecanı ve hevesi görmüştüm. Böyle heyecanla işini sahiplenen insanların davetine tabi ki seve seve geleceğimi ifade ettim ve buradayım. Kendilerine iş hayatlarında başarılar diliyorum,” açıklamasında bulundu.

KONUŞMALARIN ARDINDAN AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Açılışta Eşkinat dışında firma sahipleri Murat Sevinç ve Ömer Girgin, TEMSA Genel Müdürü Eşref Zekâ ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da birer konuşma yaptılar.

Açılışa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Galip Öge, TEMSA İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zekâ, Özen Makine Kurucuları Murat Sevinç ve Ömer Girgin ile Tekirdağ’ın iş ve siyaset çevrelerinden isimler ve firma çalışanları katıldı. Katılımcılar açılış kurdelesini hep birlikte kestiler. Açılış iş yerinin gezilmesi ve ikramlarla son buldu. Habertrak/Alev Zinni