DOLAR 32,3473 % -0.05
EURO 34,7742 % -0.1
GRAM ALTIN 2.392,19 % -0,19
ÇEYREK A. 3.911,22 % -0,19
BITCOIN 59.101,11 2.42
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Eşkinat sözünü tutmadı

Son Güncelleme :

02 Mart 2019 - 10:33

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, seçim çalışmaları kapsamında Ferhadanlı ve Kaşıkçı mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan dert yanması üzerine, “iki römork karpuzla şark kurnazlığını benim vatandaşım yutmaz” dedi.

MAHALLE SAKİNİ DERT YANDI

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve MHP İlçe Başkanı Kürşat Sungur, AK Parti ve MHP İlçe Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarından oluşan kalabalık bir heyetle Ferhadanlı ile Kaşıkçı mahallelerini ziyaret ettiler. AK Parti İlçe Başkanı Sezayi Çetin ve MHP İlçe Başkanı Kürşat Sungur mahalle sakinlerinin sıkıntılarını, yaşadıkları problemlerini istek ve temennilerini not ettiler. Ferhadanlı mahallesi sakinleri sohbet sırasında Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan düğün salonu yapmak üzere belediye varlığı olan arsa için söz aldıklarını ancak 5 yıl boyunca bu sözün yerine getirilmediğini, bir süre sonra da arsanın yüksek muhammen bedelle satışa çıkarıldığından dert yandılar. Belediye Başkanı Eşkinat’ın kırsal yerleşimlere hizmet götürmediğini belirten mahalle sakinleri tepkilerini oylarıyla göstereceklerini açıkladılar.

“ŞARK KURNAZLARI”

İlçe Başkanı Sezayi Çetin ise, Ekrem Eşkinat’ın Süleymanpaşa Merkezi için hiç bir proje vaadini yerine getiremediğini, elle tutulur, gözle görülür bir icraatının olmadığını belirterek, “Şehir merkezine hizmet götüremeyen anlayışın kırsal köylere hizmet götürmesini düşünmek safça bir bekleyiş olur. Nitekim 5 yıllık yönetimleri boyunca adını bile Türkçe koymaya gönülleri gitmeyen, heykel, resim, bisiklet gibi etkinlikleri allayıp pullayıp vatandaşa sunmaya çalışmaktan başka bir şey yapmadılar. Çiftçi kardeşlerimizden iki römork karpuz alıp hizmet götürüyorum sanan bu şark kurnazları hemşerilerimizden gereken cevabı sandıkta alacaktır” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK

CHP’nin Atatürk’ün kurduğu partinin ilkelerinden uzaklaşarak bugün HDP güdümünde bir mecraya savrulduğunu da vurgulayan Sezayi Çetin, ” Memleketimizin değerlerine, birliğine, vatanseverliğine, milliyetperverliğine karşı gizli ve açık mücadele eden şer odaklarına karşı yerelde de Cumhur İttifakımıza destek istiyoruz” dedi.

Habertrak/Özlem İnan