DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.932,56 1.206
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

ESNAF ODALARINDAN KAYIN’A TAM DESTEK

Son Güncelleme :

28 Haziran 2021 - 16:48

Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkan Vekili Bekir Kaplan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçiminde Sami Kayın’ı desteklediklerini açıkladı.

“Sami Kayın Kazanacak, Tekirdağ Esnafı Kazanacak” diyen Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkan Vekili Bekir Kaplan; Biz Tekirdağ’daki 8 tane esnaf odası adına arkadaşlarımızla karar aldık. Sami Kayın başkanımızın aday olması konusunda kendisine ricada bulunduk. Sami Kayın başkanımız da bizleri kırmadı. Esnafımıza faydalı olmak adına adaylığını koydu.” diye konuştu.

“ESNAF ODALARININ TALEBİYLE ADAY OLDU”

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçiminde esnafın tercihinin Sami Kayın yönünde olacağına inandıklarını ifade eden Tekirdağ Pazarcılar Odası Başkan Vekili Bekir Kaplan; “Önümüzde yaklaşan Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimi var. Göreve talip olan arkadaşlarımız var. Biz Tekirdağ’daki 8 tane esnaf odası adına arkadaşlarımızla karar aldık. Sami Kayın başkanımızın aday olması konusunda kendisine ricada bulunduk. Sami Kayın başkanımız da bizleri kırmadı. Esnafımıza faydalı olmak adına adaylığını koydu. Bizlerin talebi üzerine adaylığını koydu. Kendisine başarılar diliyoruz. Kendisi bizim birlik başkanımızdır. Biz pazarcılar odası olarak arkasındayız. Sami Kayın başkanımız nezdinde bütün esnafımız kazansın, Sami Kayın kazanacak Tekirdağ esnafı kazanacak diyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek