DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.581,07 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Esnafımızın fikirleri bizim için önemli”

Son Güncelleme :

19 Aralık 2019 - 10:23

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara’mızın yükselen değeri Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerimizin ince dokunuşları için değerli pazarcı esnafımız ile pazarcı esnafları ile kahvaltı programında istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül ve pazarcı esnafları katıldı.

Toplantıda açılış konuşması yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’mızın kendi bütçesi ile bugüne kadar yaptığı en büyük yatırım olan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatımız devam ediyor. Daha önce toplantı yapmıştık. Artık proje daha çok şekillendi. Bugün buraya sizleri çağırma amacımız Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yerinin işleyişinde planlamayı birlikte yapmak istiyoruz. Pazar yerimizde hangi kata kimin, nasıl yerleşeceğini sizinle birlikte karar verelim istiyoruz. Sizlerin talepleri bizler için önemli. Bizimde sizden pazar yeri haricinde de sizlerden taleplerimiz olacak. Bunları sizinle hep beraber karşılıklı konuşalım diye siz değerli pazarcı esnafımızı davet ettik.”

“ESNAFIMIZIN FİKİRLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

“Malkara’mızda ki hemşehrilerimizi, Malkaralı esnafımızı daha modern bir pazar yerinde buluşturmak, esnafımızın daha iyi koşullarda ticaretini yapmasını sağlamak, hemşehrilerimizin de daha iyi koşullarda alış verişini yapmasını sağlamak amacıyla Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri Projesine başladık. Pazar yerleri hakkında, pazar yerinin yönetmeliği ve şimdiden yapılması gereken işler konusunda sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Çünkü biz sadece tesisi yapacağız, belki belli bir süre sonra görevde olmayacağız ama sizler bu işi yaptığınız sürece bu tesisi kullanacaksınız. Bu yüzden sizin fikirleriniz bizim için önemli.”

Haber Merkezi