DOLAR 32,3656 % -0.57
EURO 34,6947 % -0.5
GRAM ALTIN 2.411,77 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,24 % -0,45
BITCOIN 58.360,01 -3.893
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

Final Okulları Tekirdağ’da

Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 14:47

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

 

Türkiye’nin önemli eğitim markalarından biri olan Final Okulları, 85. kampüsüyle Tekirdağ’da hizmete giriyor.

Atatürkçü, çağdaş, laik, özgür ve demokratik bir Türkiye idealinden ödün vermeyen bir nesil yetiştirme hedefi taşıdıklarına vurgu yapan; Okul Müdür Yardımcısı Ufuk Akıncı, “Kaliteli eğitim anlayışıyla kentimize yeni bir nefes getirecek kampüsümüz; uzman, deneyimli ve dinamik öğretmen kadrosuyla yeni eğitim sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor.” dedi.

“OKULLAR BÖLGESİNDE HİZMETE GİRİYOR”

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa okullar bölgesinde, 85. Kampüsüyle ve uzman kadrosuyla Final Okulları, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için start verdi.

“OKULUMUZ SON DERECE KOLAY BİR ULAŞIM AĞINA SAHİPTİR”

Final Okulları’nın eğitim öğretimde her zaman ülkesine faydalı bir gençlik yetiştirmeyi amaçladığını kaydeden Okul Müdür Yardımcısı Ufuk Akıncı, “Atatürkçü, çağdaş, laik, özgür ve demokratik bir Türkiye idealinden ödün vermeyen bir nesil ilk hedefimizdir. Kaliteli eğitim anlayışınla kentimize yeni bir nefes getirecek kampüsümüz uzman, deneyimli ve dinamik öğretmen kadrosuyla yeni eğitim sezonuna sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Okulumuz Hürriyet Mahallesi okullar bölgesi mevkii civarında bulunup son derece kolay bir ulaşım ağına sahiptir.” İfadelerini kaydetti.

“ GENİŞ, FERAH VE SON TEKNOLOJİ SINIFLAR”

“Hem sınav hem yaşam başarısı” sloganıyla yola çıktıklarına da dikkat çeken Akıncı, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Kampüsümüz bin kişilik kapasiteye sahip olup anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise kademelerinde eğitim verecektir. Ayrıca geniş, ferah ve son teknolojiye dayanan sınıflarımız haricinde sekiz adet yetenek ve beceri atölyesi vardır. Bunlar; dil, robotik, gastronomi, bilgisayar, ahşap sanatları, eski Türk sanatları, fen atölyeleridir. Ayrıca alanımızda kapalı spor salonumuz ve alt katında buz pistimiz mevcuttur. Toplam iki adet tören alanımız ve bir adet botanik bahçemizle, öğrencilerimizi sosyal anlamda geliştirmek başlıca düşüncemizdir. Yeni dönem kayıtlarımız ve bilgilendirme servisimiz okulumuz içinde bulunan kayıt ofisimizdedir. Değerli velilerimiz ve kıymetli öğrencilerimizi hem sınav hem yaşam başarısı sloganıyla yola çıktığımız felsefemiz doğrultusunda kampüsümüzde ağırlamaktan şeref duyarız.”

Habertrak/Özlem İnan