DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.694,01 5.313
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

GAZDAŞ çalışanlarına AFAD’dan deprem eğitimi

Son Güncelleme :

27 Haziran 2018 - 14:53

GAZDAŞ’ın Tekirdağ ili ve ilçelerindeki çalışanları, AFAD tarafından düzenlenen eğitimlerden geçerek olası bir depreme karşı hazırlıklı hale geldi.

GAZDAŞ bir yandan Trakya sakinlerini ekonomik, konforlu ve çevreci yakıt olan doğal gazdan faydalandırmak için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da personelini, her türlü koşulda hizmet verebilmeleri için eğitimlerle desteklemeyi sürdürüyor.

Bu vizyon çerçevesinde GAZDAŞ’ın Tekirdağ ili ve ilçelerindeki çalışanları, AFAD tarafından düzenlenen eğitimlerden geçerek olası bir depreme karşı hazırlıklı hale geldi.

Tekirdağ ve çevresinin deprem riski olan bir bölgede olması sebebiyle oldukça önemli olan eğitimler, Tekirdağ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından düzenlendi.

AFAD eğitmenleri tarafından GAZDAŞ Trakya personeline kendi tesislerinde verilen eğitimlerde, afet ve acil durumlarına yönelik farkındalık kazandırılırken deprem tahliye tatbikatı ile uygulamalı eğitim de gerçekleştirildi.

GAZDAŞ’ın Çerkezköy ve Tekirdağ işletme müdürlüklerinde düzenlenen iki ayrı eğitimde katılımcılara “İlk 72 Saat”, afet türleri, afetin etkileri, yaşadığımız mekânlardaki risklerin azaltılması, afet sırasında doğru davranış şekilleri ve bina tahliyesi konularında bilgilendirme yapıldı. Habertrak/Ferhat Akgün