DOLAR 32,5009 % 0.37
EURO 34,7473 % 0.42
GRAM ALTIN 2.404,44 % 1,02
ÇEYREK A. 3.931,26 % 1,02
BITCOIN 57.433,19 -5.959
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

GAZETECİ SERHAT YEŞİLİPEK İLE NUR GÖKEMRE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Son Güncelleme :

21 Ağustos 2022 - 19:38

Tekirdağ Habertrak gazetesi muhabiri Serhat Yeşil ipek ile Nur Gökemre dünya evine girdi.

Füsun ve Ergün Gökemre ‘nin kızı Nur Gökemre ile Saadet ve Hasan Yeşilipek’in oğlu Serhat Yeşilipek Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in kıydığı nikah ile dünya evine girdiler.

Çiftin şahitliklerini CHP M.ereğlisi ilçe başkanı Tolga Çalışkan yaptı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Nikah salonunda kıyılan nikaha genç çifttin sevenleri, aile yakınları, arkadaşları ve meslektaşları katıldılar.

Cüneyt Yüksel yeni evlenen Serhat ve Nur çiftine, duygularını sordu ve aralarında geçen hoş sohbet hem onları hem de nikaha gelen davetlilere eğlenceli anlar yaşattı.

Gelin Nur Gökemre’ye, erkek tarafından herkesin onu tanıyıp tanımadığını, adını ve soyadını tekrar söylemesini istedi. Gelin hanım da “Nur Yeşilipek” diyerek, davetlilerin alkışını aldı.

Yüksel damat Serhat Yeşilipek’e de bir soru sormak istediğini, nikah defterini öyle teslim edeceğini dile getirdi. Başkan Yüksel; “ Serhat, ben seni uzun yıllardır tanıyorum ve çok seviyorum. O yüzden sana bir şans vermek istiyorum. Nikah cüzdanı genelde hanımlarda durur. Lazım olduğunda istersin, bir yerden çıkar bulur verir. Yani tapu senedi onlarda olur her daim. Ama seni çok sevdiğim için sana bir şans vermek istiyorum. Nikah cüzdanını sana verebiliriz. Soracağım soruyu bilemezsen gerçek sahibine gidecek. Evli bir erkek olarak bundan sonraki hayatında ne yaparsan hep mutlu olursun? Çamaşır, bulaşık vesaire bunları bir kenara bırakıyorum. Hayat müşterektir.” Diye sordu.

Serhat Yeşilipek ise evlilik cüzdanını ona verirsem diyerek cevaplayınca Yüksel; “ son sözü hep sen söyleyecek ve tamam diyeceksin. Ben yirmi yıldır böyle yapıyorum.” Dedi ve nikah defterini hem geline hem de damada ortak olarak vererek mutluluklar diledi.

Biz de Serhat ve Nur çiftine Habertrak Ailesi olarak mutluluklar diliyoruz. Habertrak/Ayşe Keşkek