DOLAR 32,2880 % -0.19
EURO 34,7592 % -0.21
GRAM ALTIN 2.398,09 % 0,19
ÇEYREK A. 3.920,88 % 0,19
BITCOIN 63.821,21 1.126
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“GEZEN TİLKİ YATAN ASLANDAN İYİDİR”

Son Güncelleme :

05 Ekim 2020 - 13:01

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde kaliteli çalışmalarını artırarak devam ettireceğine dikkat çekti.

Çetin, “Yerel belediyemizin ve başkanımızın kaliteli çalışmalarının yanı sıra genel merkezimiz katkılarını da talep ederek ilerleyeceğiz. Bize diyorlar ki: ‘Siz iktidar partisinden olduğunuz için size bu hizmetler geliyor.’ Hayır. Buna katılmıyorum. Atalarımız boş yere dememiş; ‘Gezen tilki, yatan aslandan iyidir’ diye. Süleymanpaşa Belediyesi çalışkan bir belediye” diye konuştu.

“BU ŞEHRİN ÖNCELİĞİ HEYKELLER DEĞİLDİ”

Süleymanpaşa Belediyesi’nin halkın önceliklerine kulak veren bir yönetim anlayışı ile hareket ettiğinin altını çizen Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, “Önceki dönem bu şehrin önceliği heykeller değildi. Yani milletin bu önceliğini bilip ona göre davranmak gerekirdi. Ak Parti Süleymanpaşa Belediyesi’ni kazandıktan sonra bir uygulama yaptık. Sivil Toplum Kuruluşları ile Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldik. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kentte yapmak istediği konular ile ilgili onlara danıştı. Bunun bir örneğini de Eskişehir’de görüyoruz. Yani CHPli bir belediye bunu senelerdir uyguluyormuş. Demek ki aklın yolu bir.” İfadelerini kaydetti.

“CÜNEYT YÜKSEL’İN ELİNDE SİHİRLİ BİR DEĞNEK YOK”

Çetin Süleymanpaşa’da sosyal alanların az olduğunu ancak önümüzdeki dönemde bunların kaliteli projeler ile halkın hizmetine sunulup artırılacağını belirterek, “Cüneyt Başkan’ın elinde sihirli bir değnek yok. Bazıları onun yaptıklarına ‘ufak dokunuşlar’ diyor. ‘Limana küçük dokunuşlar yaptı. 50-100 metre yol yaptı. Birkaç konteyner dikildi’ gibi söylemler var. Ama bunun karşılığı milletimizde büyük oluyor. Ekmekçioğlu olarak adlandırılan bir çay bahçesi ve seyir tepesi olacak. Tekirdağ’da insanların denizin de zevkini çıkarabilecekleri, güzel yerlerden bir tanesi olacak. Tekirdağ’da bu tür yerler çok az. Evet, mutlu kentler güzel bir proje ama bunların da işlevselliğinin artırılması gerekiyor. Daha da zenginleştirerek insanların hizmetine sunmak gerekiyor. Nasıl ki kimi belediyelerin sosyal tesisleri var bunların zenginleştirilerek halka sunulması lazım. Özellikle Ata Tepe denilen alan da faaliyete geçince kentimizin zenginliği daha da artacak.” Şeklinde konuştu.

SÜLEYMANPAŞA’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Süleymanpaşa Belediyesi’nin çehresini değiştirecek birçok projeyi önümüzdeki dönemde hayata geçireceklerine vurgu yapan Çetin, sözlerini şöyle noktaladı: “Benden önce hizmet yapan belediye başkanına ‘bunlar kötü’ demek değil. Önemli olan bunları faaliyete geçirmek, milletin hizmetine sunmak. Süleymanpaşa’nın bu dönemde çehresinin ciddi manada değişeceğine inanıyorum. Yerel belediyemizin ve başkanımızın kaliteli çalışmalarının yanı sıra genel merkezimiz katkılarını da talep ederek ilerleyeceğiz. Oturan insana kimse bir şey vermez. Bize diyorlar ki: ‘Siz iktidar partisinden olduğunuz için size bu hizmetler geliyor.’ Hayır. Buna katılmıyorum. Atalarımız boş yere dememiş ‘Gezen tilki yatan aslandan iyidir’ diye.”

Habertrak/Özlem İnan