DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.926,75 5.927
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Güçlü Kadınlar”a destek

Son Güncelleme :

01 Şubat 2019 - 11:29

Tekirdağ’da Kadın Girişimci, Yerli Üretim ve Markalaşma değerlerini desteklemek ve farkındalık yaratmak üzere 11-14 Şubat 2019 tarihlerinde “Bohem Örgüler” sergisi düzenlenecek.

Konu ile ilgili olarak Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Işıkgör:  “Güçlü Kadın, Güçlü Marka Projesi” adı ile Tekirdağ Kent Konseyi tarafından başlatılan bu projenin ileriye yönelik ekonomik kalkınma hedefleri ile örtüşecek şekilde yaygınlaştırılması öngörülmektedir. Şehrimiz ve ilçelerinde potansiyel olarak birçok kadın girişimci bulunmakta ve kendi çabaları ile üretime ve ekonomiye katkıda bulunurken, artık bu proje sayesinde markalaşma yolunda da adımlar atıp sürdürülebilir üretim modellerine doğru yeni adımlar atabilecekler” açıklamasında bulundu.

“Özellikle, emek üzerine kurulmuş mikro çaplı üretimin desteklenmesi ve kadın girişimcilerin ticari alanlarda daha da önlerinin açılması adına bu proje ayrı bir önem ifade etmektedir ” diyen Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar “Kadının üretkenliğinin ekonomiye kazandırılması ülkemiz için de en önemli hedeflerden biridir” açıklaması ile projenin önemini bir kez daha vurguladı.

TEKİRDAĞ HALKI SERGİYE DAVETLİ

“DRT Tasarım’ın projede ilk katılımcı olması ve markalaşma süreçlerini tamamlamış bir üretici olarak ortaya çıkan ürünlerin sergilenerek bu süreçte kazanılan tecrübeleri gelen ziyaretçiler ile paylaşmaktan mutluluk duyacağız”  ortak açıklamasında bulunan Giray Özer (İşletme Sahibi) ve Özlem Özer (Tasarımcı) tüm Tekirdağ halkını sergiye davet ediyor.

Habertrak/Özlem İnan