DOLAR 32,2880 % -0.19
EURO 34,7592 % -0.21
GRAM ALTIN 2.398,09 % 0,19
ÇEYREK A. 3.920,88 % 0,19
BITCOIN 63.821,21 1.126
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HALK SÜLEYMANPAŞA’DAN MEMNUN MU?

Son Güncelleme :

15 Ekim 2020 - 13:59

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan bir kamuoyu çalışmasında; vatandaşların yüzde 78’inin Süleymanpaşa Belediyesi’nden ve çalışmalarından memnun oldukları sonucunun çıktığını kaydetti.

Çetin, söz konusu araştırmanın sonuçlarının bir yıl sonra daha somut bir şekilde görülmeye başlanacağına dikkat çekerek, Süleymanpaşa Belediyesi olarak vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracakları projeleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Habertrak Gazetesi’ne yaptığı açıklamada önemli konulara değindi.

“EVET YOL YAPMAK BELEDİYENİN ASLİ GÖREVİ AMA…”

Çetin, gerçekleştirdikleri projeler ile vatandaşların hayatlarını kolaylaştırdıklarını belirterek “Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan belki parasal olarak hacmi küçük, ama milletin gözünde değeri büyük bir Selanik Meydanı ve Rumeli İskelesi, Yavuz Mahallesi’ndeki yollar gibi… Evet yol yapmak belediyenin asli görevi. Küçük bir şey gibi görünüyor ama siz milletin hayatını kolaylaştırıyorsanız; milletin gözünde de itibarınız artıyor.” Şeklinde konuştu.

TEKİRDAĞ’IN YÜZDE 78’İ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN MEMNUN

Çetin, spor faaliyetlerini artırarak gençlerin zararlı alışkanlıklara yönelmesinin de önüne geçilmesine katkı sağlanacağını işaret ederek sözlerini şöyle noktaladı: “Yapılan kamuoyu araştırmalarına göre Süleymanpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinden milletimizin yüzde 78’i memnun. Bu araştırmayı belediyemiz kendisi yaptırdı. Bu ne demektir? Milletimiz bu işleri somut olarak bir yıl sonra daha iyi görebilecektir. Hele bu spor alanları faaliyete geçtikten sonra gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına daha gerçekçi bir adım atacağız. Yani sadece birkaç afiş broşür ile gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunmasını yönündeki telkinler yeterli değil. Bunun için yapılması gereken bir şey var; yerel hizmetler ve yerel belediyeler bölgenin insanının gençlerine somut hizmetler sunmalı. Süleymanpaşa Belediyesi olarak biz de bunu hayata geçiriyoruz. Spor sahaları, semt sahaları adı altında Tekirdağ’da 30 farklı yer hizmete açılacak. Günoğdu, Aydoğdu, Çınarlı Mahalleleri gibi… ”

Habertrak/Özlem İnan