DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.116,34 6.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HATIRALAR YENİDEN CANLANACAK

Son Güncelleme :

15 Mart 2021 - 15:36

Süleymanpaşa Belediyesi’nin kendi imkanları ile yaptığı Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda sona gelindi. Sahil Atatürk Bulvarı eski Ekmekçioğlu Parkı Süleymanpaşa Belediyesi tarafından adeta sil baştan yenilenerek Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı oluşturuldu.

Parkın açılışa hazır olduğunu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, özellikle yaşlı vatandaşların eski parkı bildikleri için burayı çok beğeneceklerini söyledi.

BÖLGENİN EN GÜZEL NOKTALARINDAN

Aylardır parkta belediyenin kendi imkanları ile çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Yüksel; “Atatürk Tuna Boyu seyir parkının kapılarını inşallah kısa bir süre sonra açacağız. Biliyorsunuz aylardır Süleymanpaşa Belediyesi’nin kendi çalışanları tırnaklarını kazıya kazıya çok güzel bir seyir parkı yaptı. Bu bölgenin en güzel noktalarından biri olmuş olacak.” diye konuştu.

Süleymanpaşa’da yaşayan herkesin her şeyin en iyisini hak ettiğini dile getiren Başkan Yüksel; “Özellikle yaşlılarımız, büyüklerimiz burayı çok iyi hatırlarlar. İnşallah içeriye girdiklerinde ‘burası ne kadar güzel olmuş’ diyecekleri bir seyir parkımız oldu. Ramazan ayı içerisinde iftardan sonra çayımızı burada içebileceğimiz güzel bir yerimiz daha oldu. Ufak tefek birkaç işimiz kaldı. Süleymanpaşa’da yaşayan herkes her şeyin en güzelini hak eder. ”diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek