DOLAR 32,2913 % -0.18
EURO 34,8246 % -0.03
GRAM ALTIN 2.413,55 % 0,84
ÇEYREK A. 3.946,15 % 0,84
BITCOIN 63.074,95 -1.821
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hayrabolu’da çirkin saldırı

Son Güncelleme :

25 Mart 2019 - 11:48

Geçtiğimiz akşam Hayrabolu’da Cumhur ittifakı ve Millet İttifakı’nın gerçekleştirdiği yürüyüş konvoylarında yolların aynı noktada kesişmesiyle birlikte bir takım çirkin olaylar yaşandı.

CHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre; Cumhur ittifakı yürüyüş konvoyundan alkollü bazı kişilerce millet ittifakına saldırıda bulunuldu.
Konuyla ilgili olarak CHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı sosyal medya hesaplarında video görüntüleri yayınlanırken, görüntülerde Cumhur ittifakı yürüyüş konvoyu önünde yürüyen ve elinde Ak Parti bayrağı ve alkol şişesi görülen bir şahıs olduğunu gözlerden kaçmadı.

”SEVGİ KAZANACAK”

CHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı tarafından saldırı kınanırken açıklamada: ”Hayrabolu Millet İttifakı’mızın yürüyüş konvoyuna, Ak Partili kişiler tarafından yapılan saldırının görüntülerini siz değerli halkımızla paylaşıyoruz. Cumhur ittifakı tarafından yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 31 Mart akşamı Hayrabolu’da sevgi kazanacak.” ifadelerine yer verildi.

VATANDAŞTAN BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan konuyla ilgili olarak Hayrabolu’da yaşayan vatandaşlar saldırıya büyük tepki gösterirken, ”Bunlar kabul edilemez ve Hayrabolu’ya yakışmayan olaylar. Bizler geçen dönemi ilçemizde huzur içerisinde geçirdik. Toplum arasında bu tarz kutuplaşmalar yaratarak buradan siyasi kazanım elde etmek isteyen varsa sandıkta gerekli cevabı bizzat bizler veririz. Burada kimsenin huzuru kaçırmaya hakkı yok.”ifadeleri kullanıldı.

İşte CHP Hayrabolu İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan o görüntüler: