DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 62.905,00 6.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

“Hedef 20 puan bandını yakalamak”

Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 16:17

Tekirdağspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, bu hafta sonu oynanan Utaş Uşakspor maçını değerlendirdi. Maç sonrası bir kanala açıklamalarda bulunan Durmuş, 3 Aralık ve 10 Aralık tarihlerinde Namık Kemal Stadı’nda oynanacak maçlara dikkat çekerek “ Hedefimiz 20 puan bandını yakalamak” dedi.

Pazar günü Utaş Uşakspor sahasına konuk olan Tekirdağspor maçı 2-0 kaybetti. Bu maçla birlikte 8. Mağlubiyetini aldı ve ligde 14. Sıraya geriledi. Maç sonrası açıklamalarda bulunan takım teknik direktörü Ali Nail Durmuş, Tekirdağspor’un genç bir kadrosu olduğunu dile getirdi ve hedeflerinin bu sezon ligde kalmak olduğunu kaydetti.

TAKIMIN YAŞ ORTALAMASI 20.2

Durmuş maç sonrası yaptığı açıklamasında: “2 farklı takım karşı karşıya geldi. Çünkü bizim sezon başından beri yaşadığımız zorluklar belli. 20.2 yaş ortalaması olan bir takımla oynuyoruz ve bu oyuncu grubunun yüzde 80’i hayatında ilk defa profesyonel forma giyiyor. Bu anlamda hem onlara profesyonelliği öğretirken hem de puan almaya çalışıyoruz. Bu hafta da karşımızda güçlü bir takım vardı. Çünkü içerde son haftalarda biraz durgunluk yaşayan ama bu maçı çıkış maçı olarak gören Utaş Uşakspor vardı. Lider bir takım. Yediğimiz goller pek bize yakışmadı. Onun dışında oyuncular mücadele etmeye çalıştı. Çok fazla 3. Bölgede üretme şansı bulamadık. Orada biraz etkisiz kaldık. Yine de iyi bir maçtı. Benim oyuncularım için her maç bir deneyim gibi. Bu maçlar onların gelişimi açısından oldukça önemli. Taraftar çok yoğundu. Şehir şampiyonluk havasına girmiş. Dolayısıyla genç oyuncuların böyle bir atmosferde oynaması onların gelişimi açısından çok önemli. Burada kazandığımız deneyimleri oyuncularımızın lehine kullanacağız. Onları daha iyi yapmaya çalışacağız. Hedefimiz ligde kalmak. Sezon başından beri söylüyoruz. Çünkü maddi sorunlarımız var ama ligde kalmayı başarırsak önümüz açık. Utaş Uşakspor iyi bir takım. Ligde dengeler çok değişiyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Çünkü bizim grup zor bir grup. Asıl amacımız, hedefimiz belli. Bu hedef için de 2 tane içerde maç oynayacağız. Onlar çok önemli maçlar. Bunları kazanırsak ve 20 puan bandını yakalarsak ilk yarı için çok iyi bir sonuç olacak” dedi. Habertrak/Hülya Ural