DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.608,00 -0.543
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Hediye paketleri çiftlere dağıtıldı

Son Güncelleme :

28 Aralık 2018 - 10:14

Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Hoş geldin Bebek Projesi kapsamında Keleş ve Özkan ailelerini evlerinde ziyaret edip hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanı Vahap Akay, dünyaya gözlerini açan bebeklere uzun ve sağlıklı bir yaşam diledi.

PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilk olarak Mehmet – Gönül Keleş çiftini evlerinde ziyaret etti. Çiftin dünyaya yeni gelen bebekleri Muhammet Emin’e sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulunan Başkan Vahap Akay, Hoş geldin Bebek hediye paketini de Keleş çiftine takdim etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Keleş ailesi, böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni de tebrik etti.

“AİLELERİMİZİN YANLARINDA OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Akay’ın bir sonraki durağı ise Özkan ailesinin evi oldu. Başkan Vahap Akay, Türker – Kübra Özkan ailesinin dünyaya yeni gelen bebekleri Liya Esra’ya uzun ve sağlıklı bir yaşam temennisinde bulundu. Akay daha sonra Özkan ailesine Hoş geldin Bebek hediye paketini takdim etti. Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydeden Vahap Akay, proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 8 bin bebek ziyareti gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Habertrak/Özlem İnan