DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.140,01 0.66
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Herkesin beğenisini kazandı

Son Güncelleme :

10 Nisan 2019 - 14:52

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünce açılışı yapılan polis noktasında İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan 6 yaşındaki anaokulu öğrencisi Özge Bulut, herkesin beğenisini kazandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Merkez İlçe Süleymanpaşa’ya bağlı Altınova Mahallesinde oluşturulan Çarşı Polis Merkezi Amirliği Altınova Polis Noktası’nın açılışına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, polis ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HERKESİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Açılış sonrasında annesiyle birlikte açılış alanına gelen 6 yaşındaki anaokulu öğrencisi Özge Bulut isimli çocuk, katılımcıların karşısına çıkan minik Özge İstiklal Marşının 10 kıtasının tamamını hiç aksatmadan ezbere okuyarak herkesin beğenisini kazandı.  İstiklal Marşı’nın hepsini okuyan Minik Özge için alkış sesleri yükselirken, katılımcılar tarafından 6 yaşındaki Özge’ye çeşitli oyuncaklar hediye edildi.

Açılış öncesi konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşın hizmeti rahatlıkla alabileceği yer olduğuna değinerek, “Önemli olan vatandaşımıza hizmeti, rahatlıkla alabileceği bir yere, bir lokasyona ve bir mekâna götürmek. Burada yapılanda o. Daha önce var olan bir polis noktasının, karakolun kaldırılmış olmasının eksikliklerini hisseden emniyetimiz, burada yeninden bir nokta kurma mecburiyeti hissetmiş.” Diye konuştu.

“KARAKOL BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR POLİS NOKTASI YAPTIK”

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Mahalle muhtarının bir nokta yapılmasını istediğini ifade ederek, “Geldiğimiz zaman mahallemizin muhtarı bizden buraya bir nokta yapılmasını, bir karakol yapılmasını istedi. Hedefimiz bir karakol yapmaktı. Ancak imkânlarımız bir karakol yapmaya şu an yeterli olmadı. Sayın Valimizin de desteği ile buraya karakol büyüklüğünde bir polis noktası yaptık.  İnşallah bunun arkasında bir karakol olarak devam ettirebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Ardından Çarşı Polis Merkezi Amirliği Altınova Polis Noktası’nın açılışı vatandaşlarla birlikte kurdele kesilerek, katılımcılara ikramda bulunuldu.

Habertrak/Özlem İnan