DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.116,34 6.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Hiçbir engel başarıya engel değildir”

Son Güncelleme :

18 Nisan 2019 - 14:18

“Engelleri Aşan Yürekler” isimli sosyal sorumluluk projesinden başarı ödülü, Ergene Kırkgöz Ortaokulu öğrencisi Ayşen Tan’a geldi. Ergene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede’nin deneyimi ve tecrübesi ile başarılarına başarı ekliyor.

Ergene ilçesinin kurucu ve başarılı kaymakamı Fatih Kızıltoprak, ekip çalışması ruhu ile Milli Eğitim Müdür Besim Dede’nin tecrübesi ile Ergene eğitim ve öğretim alanında başarıya koşuyor.

Kırkgöz Ortaokulu, Muğla Bilim ve Sanat Merkezi koordinatörlüğünde yürütülen “Engelleri Aşan Yürekler” isimli bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. “Engelleri Aşan Yürekler” eTwinning projesiyle engellilik konusuna dikkat çekildi.

“HİÇBİR ENGEL BAŞARIYA ENGEL DEĞİLDİR”

Proje kapsamında öğrenciler tarafından “Hiçbir engel başarıya engel değildir.” ana düşüncesini işleyen masal, fabl, öykü, deneme, anı ve şiir türünde eserler kaleme alındı. Öğrencilerin kaleminden dökülen bu eserler kitap haline getirildi. 68 okulun ortak olduğu projede Tekirdağ’ı Ergene’nin Kırkgöz Ortaokulu temsil etti. Kırkgöz Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Aynur Gündoğdu danışmanlığında yürütülen projeye 7. Sınıf öğrencisi Ayşen Tan, fabl türündeki eseriyle katıldı. Elde edilen başarı İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından takdir edildi.

Habertrak/Özlem İnan