DOLAR 32,3812 % -0.32
EURO 34,7745 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,35 % -0,45
BITCOIN 57.594,37 -3.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°

Hijyenden ödün vermiyorlar

Son Güncelleme :

26 Mart 2020 - 11:00

Tekirdağ Süleymanpaşa’da hizmet veren Karadeniz Ekmek Fırını, korona virüs tedbirleri kapsamında kaliteli üretimini devam ettirerek hijyenden ve sağlıktan da ödün vermeyerek farkını ortaya koydu.

Ekmekleri poşetleyerek satışa sunan fırınında çalışanlar maskeli, boneli ve eldivenli hizmet veriyor. Özellikle parayla temas edilen eldivenle bir daha ekmek verilmemesi de vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Birçok iş yeri korona virüsü nedeniyle işçi çıkarırken, Karadeniz Ekmek Fırını’nın ise işçi alması vatandaşlar tarafından takdir topladı. 7/24 hizmet vererek; kaliteli hizmet ve hijyen anlayışıyla insan sağlığına verdikleri değeri ortaya koyan Karadeniz Ekmek Fırını yöneticileri marketlere ve bakkallara da ekmek servisi yapıyor. Poşetledikleri ekmeklerden poşet parası da almayan fırın yöneticileri “fırsatçılığa hayır” diyor.

“SATIŞ YAPTIĞIMIZ TÜM EKMEKLER POŞETLİ”

Fırın yöneticisi Gökhan Değirmenci, “1960 yılında önce Trabzon’da başladık. 1990 yılında Tekirdağ Çınarlı Mahallesi’nde bir şube aldık. 2005 yılında ardından sahildeki şubemizi açtık. Şu anda herkesin bildiği gibi korona virüs nedeniyle tedbirler alıyoruz. Biz normalde de maskesiz ve eldivensiz çalışmıyorduk. Ama önlemler kapsamında içeri girişleri durdurduk. Camdan satış yapmaya başladık. Personelimiz çift eldiven kuralıyla çalışıyor. Yani eldivenin biriyle sadece ekmekleri elliyoruz. Diğeri sadece kasanın yanında duruyor onunla yalnızca para alıp veriyoruz. Dezenfekte işlemlerimiz sürekli devam ediyor. Dışarı marketlere gönderdiğimiz ekmekler de poşetsiz değil. Hepsi ambalajlı ve poşetli. Ambalaj parasını da bu zor zamanlarımızda halkımızdan talep etmiyoruz. Poşet ve eldivenlerimiz için de müşterilerimizden iyi dönüşler alıyoruz. Biz gerekli tedbirlerimizi alıyoruz. Bu zor zamanları fırsata çevirmemek lazım. Biz aksine fedakârlık yapacağız. ” İfadelerini kaydetti.

Habertrak/Özlem İnan