DOLAR 32,3462 % -0.05
EURO 34,8997 % 0.3
GRAM ALTIN 2.378,34 % -0,77
ÇEYREK A. 3.888,58 % -0,77
BITCOIN 61.584,00 5.118
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Hijyenik Ortamda Yüzme Keyfinin Adresi

Son Güncelleme :

15 Haziran 2020 - 12:11

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tekirdağ Atatürk Kapalı Spor Salonu, korona virüs sürecinde tamamen yenilendi. Olimpik yüzme havuzunun bakımı ve tribünler dahil onarımı yapılarak salon adeta yenilendi.

HAVUZ VE TRİBÜNLER DAHİL HER ŞEYİN BAKIMI YAPILDI

Çalışmalar kapsamında, 14 adet havuz suyu ısıtma pompa motoru değiştirildi, salonun nem alıcıları yenilendi. Havuz suyu tamamen değiştirildi. Havuz çanağı derz işlemi yapıldı ve havuz kenar kanalları epoksi yapıldı. Havuz içi boya işlemi yapılarak kırık fayanslar yenilendi. Havuz içi hakem sekretarya kabini yapıldı. Fitnesler boyandı. Tribün krom korunaklara güvenlik için cam takıldı. 40 ton fitre kumu değiştirildi. Bahçe düzenlemesi yapılarak bahçenin ışıklandırılması sağlandı. Havuz içi aydınlatma led lambalar takıldı. Kazanlar için kelebek vanalar takıldı. Havuz içi asma tavan değiştirildi. Havuz motorları elektrik panosu yenilendi. Otomatik kapılar çalışır hale getirildi. ,

Çalışmalar kapsamında havuzun baştan aşağı yenilendiğini aktaran Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, “Yüzme havuzumuz olimpik standartlarda yarışların yapılabileceği özel bir havuz konumunda. Zaman zaman yapılan çeşitli yarışmalar nedeniyle ilimize başka illerden ve ülkelerden çok sayıda sporcular ve veliler geliyor. Bu sayede ilimizdeki bu özel olimpik havuz spor amacının yanı sıra ilimizin kalkınmasına da katkı sağlamaktadır. İlimizdeki birçok spor kulübünün oyuncularına ve vatandaşların yüzme ihtiyaçlarına cevap veren havuzumuz korona virüs döneminde verilen arada yeniden bakım onarımını yaparak daha güzel şartlara kavuşmasını sağladık. “dedi.

Habertrak/Timuçin Çınar