DOLAR 32,4005 % 0.08
EURO 34,8089 % -0.04
GRAM ALTIN 2.396,63 % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,49 % -0,01
BITCOIN 59.550,00 3.918
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

HUZURLU SOKAK ARTIK HUZURSUZ

Son Güncelleme :

08 Şubat 2018 - 13:31

Tekirdağ Süleymanpaşa Eskicami Ortacami Mahallesi Huzurlu Sokak sakinlerinin huzuru kaçtı. Sokak içinde yer alan yıkılmayı bekleyen bir binayı mesken tutulan bağımlı tipler çevre sakinlerini huzursuz ediyor.

Yıkılması beklenen evin içini kendilerine barınma mekânına çeviren bağımlılar burada geceleri toplanarak uyuşturucu partisi yaptıkları iddia ediliyor.

MAHALLELİ TEDİRGİN

Sorunlarını dile getiren çevre sakinleri; “Yıkılması beklenen evin içinde daha önce aile yaşarken böyle sıkıntılar yoktu. O aile taşınması sonrası yıkılacağı söylenen bina sahipsiz kaldı.

Önce camları kırıldı, sonrada evin kapıları. Böylece isteyen istediği gibi eve girebilir hale geldi. Burası çıkmaz sokak olunca da bağımlıların uğrak mekanı haline geldi.”dediler.

BİNA AYNI ZAMANDA SÜLEYMANPAŞA OKULUNA BAKIYOR

Binanın bir cephesinin Huzurlu Sokağa baktığını söyleyen çevre sakinleri bir cephesinin de Süleymanpaşa İlkokulu arkasına baktığını belirterek tehlikenin ne kadar büyük olduğunu vurguladılar.

ÇOCUKLARIMIZ TEHLİKEDE

Burada barınan tiplerin kim olduğunu bilmediklerini kaydeden çevre sakinleri; “bunlar içki içip uyuşturucu kullanan tipler. Allah korusun yoldan geçen yavrularımıza bir şey yapsalar bunun vebali kimde olacak? Yetkililerden ricamız, ya burayı yıksınlar ya da bu tiplerin burada barınmaması için burayı kapatsınlar.” dediler.

TREDAŞ KARANLIK KALAN YERE EK AYDINLATMA KOYDU

Tredaş tarafından karanlıkta kalan yere ek aydınlatma konulduğunu söyleyen çevre sakinleri; “Bu bir nebze oldun burada olan tipleri uzaklaştırdı. Ancak bunlar şimdi de evin içini mesken tuttular. Orada kafayı çekip dışarı çıkıyorlar. Bazı mahallelilerden bıçakla para istedikleri dahi oldu. Korku içindeyiz. Burada olası büyük bir sorun yaşanmadan önüne geçilmesini bekliyoruz. “dediler.

Yaşanan sıkıntılı durumun bir an önce yetkiler tarafından incelenerek gerekli önlemleri alması bekleniyor. Habertrak/Timuçin Çınar