DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 64.131,01 0.734
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°

“Huzursuzluğu yaratan çıkartan biz değiliz”

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2021 - 16:07

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Şarköy ilçesinde düzenlene muhtarlar toplantısında yaşanan tartışmalara açıklık getirdi.

Muhtarların tartışmasına değinen Genel Başkan Yardımcısı Öztrak; “Huzursuzluğu yaratan çıkartan biz değiliz, huzursuzluğu çıkaranların resimleri şu anda sosyal medyada, huzursuzluğu çıkartanların AK Partili belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı birlikte olan resimleri dolaşıyor.” dedi.

Şarköy Muhtarlar toplantısında çıkan olaylar hakkında açıklamalarda CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak; “Gittiğimiz her yerde gördüm ki muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ağabeylerini ve İlçe belediye başkanlarını çok seviyorlar, bu gezilerimizde bize gösterilen teveccüh, insanların etrafımızda toplanması, ortaya çıkan sevgi, birilerini çok rahatsız etmiş, son gün yapılan toplantıda muhtarlarımız arasında bir nifak çıkartmaya, bir provokasyon yapmaya çalıştılar ama olmadı. “diye konuştu.

“OLAY ÇIKARANLARIN KİMLE OLDUĞU BELLİ”

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın; “Faik Öztrak gittiği her yerde sıkıntı çıkartıyor” sözlerine yanıt veren Genel Başkan Yardımcısı Öztrak; “Muhtarların bir kısmı belediyeler tarafından hizmet gitmediği kanaatinde, diğerleri de yeterince hizmet geldi hizmet gelmemesi diye bir şey söz konusu değil diyor, ama ilginçtir iş birden bire döndü 2 muhtar derneği arasında tartışmaya, dolayısıyla biz dışlandık, birden bire ilginç bir durum çıktı ortaya, öyle anlaşılıyor ki birileri oraya kavga çıkarmak üzere gönderilmiş. Huzursuzluğu yaratan çıkartan biz değiliz, huzursuzluğu çıkaranların resimleri şu anda sosyal medyada, huzursuzluğu çıkartanların AK Partili belediye başkanları ve AK Parti İl Başkanı birlikte olan resimleri dolaşıyor.” şeklinde konuştu.