DOLAR 32,2642 % -0.24
EURO 34,7765 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,55 % 0,75
ÇEYREK A. 3.942,89 % 0,75
BITCOIN 63.345,42 -1.011
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

 İl Genel Meclis üyesi aday adayını açıkladı

Son Güncelleme :

07 Aralık 2018 - 10:13

Çorlu’da ASB Arıtma ve peyzaj sorumlusu olarak çalıştıktan sonra emekli olan, (AÖF) Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulu mezunu Enver Kenar, CHP’den Pehlivanköy İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi CHP İl Genel Meclisi Üyeliği Aday Adaylığını açıklayan Enver Kenar, Pehlivanköy halkından destek beklediğini söyledi.

Neden aday olduğu konusunda partililerine bir açıklama yapan Kenar, şunları söyledi. “Değerli CHP’liler Pehlivanköy Yerel Seçim aday adayları tanıtım toplantısına geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben Enver Kenar olarak, sizlere kendim ile ilgili klasik bir özgeçmiş yapmak istiyorum. Ben 1960 doğumluyum arkadaşlar. İlk ve Ortaokulu Pehlivanköy’de okudum. 1975 yılında Edirne Erkek Öğretmen Okuluna başlayıp, 1978’de buradan başarı ile mezun oldum. Ancak, 12 Eylül 1980 badiresinden sonra ise askerlik dönüşü siyasi düşüncem nedeni ile Devlet Memuriyetim engellenince 1984 yılında İstanbul’a özel fabrikalarda çalışmak için gittim. 5 yıl bir plastik fabrikasında, 10 yıl da Arçelik motor fabrikasında çalıştıktan sonra, 1999 yılında da Lüleburgaz’a yerleştim. Bu sırada AÖF Sosyal Bilimler Yüksek Okulunu bitirdim. 12 yıl da Çorlu’da ASB Arıtma ve peyzaj sorumlusu olarak çalışıp, emekli oldum. Pehlivanköy’de amatör çiftçilik ve oluşturduğum meyve fidanlığına ilaveten, Pehlivanköy ve çevresinde inşaat ustalığı yapmaktayım. Tek çocuğum var, şuan Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencisi. YKKE Derneği Lüleburgaz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesiyim. Trakya çapında yapılan çevre ile ilgili siyasi etkinliklerin çoğuna aktif olarak katıldım. Trakya’da yağmacı zihniyetle yapılan ve iktidarın planlanan projeleri hakkında yakın ilgim ve bilgim nedeni ile İl Genel Meclis Üyeliği’nde Pehlivanköy ve Trakya’ya duyarlı olmanın gerçek anlamı insanımızın fakirleştirilmesinin topraklarımızın satılarak, peşkeş çekilmesinin ya da Istıranca sularının yağmalanmasının önüne geçebilmekte gizlidir. Sorunları görmezden gelmeyip, çözmek ve emek verenlerden biri olmak için CHP’de İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı önemli bir görev ve mücadele alanı oldu. Buraya seçilebilmek için adayların üye bazında ön seçimle belirlenmesi beklentisinde olup, sol duyu sahibi üyelerimizin hiçbir kişisel menfaat gözetmeksizin süren bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyorum. CHP’li olmanın anlamı budur. Siyaset kişisel menfaatler noktasında bir gelir kapısı değildir. Topluma kalıcı çözümlerle hizmet etmek için verilen yarışın adıdır. Şimdilik özel ilgilenip takip edeceğim. Sizlere 2 projeden bahsedebilirim. Ergene’ye verilmeyip, Marmara’ya derin deşarjı ile verilecek su Ergene’nin %85 kaynağını oluşturmakta %15’i de Kırklareli bölgesi, Lüleburgaz, Babaeski, Pehlivanköy arıtma tesislerinden çıkan suyun bu miktarında tarımsal sulamada kullanılmasının takipçisi olmak istiyorum” dedi.

Habertrak/Metin Karakuş