DOLAR 32,4144 % 0.08
EURO 34,7694 % -0.15
GRAM ALTIN 2.396,59 % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,42 % -0,01
BITCOIN 58.912,01 1.897
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

İmam Hatiplilerden münazara başarısı

Son Güncelleme :

22 Mart 2019 - 15:09

Süleymanpaşa ilçesi Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Değerler Eğitimi Münazara Yarışması’nda ilk elemelerde Gündoğdu Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ni eleyerek bir üst tura çıkma başarısı gösterdi.

“İlk insanlar mı daha mutlu, şimdiki insanlar mı?” konusunda “İlk insanlar daha mutlu” düşüncesini savunan İmam Hatipli öğrenciler bu savunmalarıyla kazanarak, bir üst tura yükseldi.

İkinci tur elemelerinde ise Tuğlacılar Anadolu Lisesi ile karşı karşıya gelen Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, “Başarıya ulaşmak için zekâ mı, çalışmak mı önemlidir?” konusunda “çalışmak önemlidir” tezini savunarak kazandılar.

Ardından Fen Lisesi ile “zaman mı insanı yönetir, insan mı zamanı yönetir” konusunda “insan zamanı yönetir” savunarak kazandılar.

Finalde de Sosyal Bilimler ile yarışan İmam Hatipli öğrenciler, “insanlık için değişim her zaman iyidir, insanlık için değişim her zaman iyi değildir”  konusunda da “insanlık için değişim her zaman iyi değildir” tezini savunarak, Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ilçe birincisi oldu.

Liselerarası Değerler Eğitimi Münazara Yarışması’nda, Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni birinciliğe taşıyan öğrenciler ise şu şekilde;

Grup lideri: H.Sena Turgut, 2. Sare Yavuz, 3. Beyzanur Saranlı, Yedek: Selin Karademir.

Habertrak/Zekiye Türkkan