DOLAR 32,3447 % 0.01
EURO 34,8662 % 0.09
GRAM ALTIN 2.404,75 % 0,47
ÇEYREK A. 3.931,77 % 0,47
BITCOIN 64.141,58 1.321
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

İyi Parti “iyi” yolda

Son Güncelleme :

19 Şubat 2018 - 11:55

İyi Parti Tekirdağ İl ve ilçe teşkilatları Süleymanpaşa İlçe Başkanı Mahmut Babayiğit’in, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nin tanıtımı amacıyla organize ettiği kahvaltıda bir araya geldiler.

Süleymanpaşa İlçe Başkanı Mahmut Babayiğit “Sayın İl Başkanım, basın mensuplarımız, sayın yönetici ve ilçe başkanlarım; davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu sosyal bir etkinliktir. İlçe yönetimimizin basına tanıtılması ve kaynaşmamız açısından düzenlenmiş bir toplantıdır. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.” dedi. Seçilmiş ilçe yönetiminin takdimi ardından Babayiğit İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Seval Erkan’a “Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı günün anlam ve önemini belirtmesi için sizlere takdim etmek istiyorum.” diyerek teşekkür plâketini sundu. Diğer bir plâket ise “Desteklerine minnettar ve müteşekkir olduğumuz” diyerek takdim edilen, Genel İdare Kurulu Üyesi Enes Kaplan adına eşi Nilüfer Kaplan’a verildi.

Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri: Gamze Alev Baydemir, Arif Ateş, Aydın Şahin, Ayhan Örnek, Canan Büyükekşi, Cengiz Ataklı, Doğan Cumhur Şişman,  Didem Dırak, Dinçer Keçici, Ercan Candan, Ersan Çınar, Gökçehan Dönmez, Gülay Kırgız, Hürmüz Varol Ekinci, Kemal Topuzlar, Mehmet Aral, Mert Aydoğmuş, Meryem Bereketli, Murat Yersiz, Mustafa Coşkunçay, Mustafa Güney, Necdet Şen, Nurdoğan Atsız, Olcay Güzel, Özgür Barış Altınay, Rahime Balkan, Saffet Acat, Serkan Çakırlar, Sibel Üsüz, Tamer İnce, Ufuk Akgün, Yavuz Sal.

Habertrak/Özlem İnan