DOLAR 32,4005 % 0.08
EURO 34,8089 % -0.04
GRAM ALTIN 2.396,63 % -0,01
ÇEYREK A. 3.918,49 % -0,01
BITCOIN 59.550,00 3.918
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

İyi Parti Seçmeni de CHP’de O İsmi İstiyor

Son Güncelleme :

03 Ocak 2019 - 10:28

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP’de adaylık süreci için nefesler tutulmuş durumda. Ocak içerisinde Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde CHP’nin adaylarını açıklaması beklenirken Süleymanpaşa’da değişim yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CHP’de anketlerde çıkan sonuçların ardından Süleymanpaşa’da İlker Yağcıoğlu’nun aday olmasına kesin gözle bakılıyor. Edinilen bilgilere göre güven oylamasında Yağcıoğlu’nun rakiplerine büyük fark attığı kaydedilirken, bir diğer önemli konunun da iyi parti seçmeninin eğilimi olduğu ifade ediliyor.

İYİ PARTİ SEÇMENİ YAĞCIOĞLU’NU İSTİYOR

CHP’nin Süleymanpaşa’da gerçekleştirdiği kamuoyu yoklamalarında CHP seçmeninin İlker Yağcıoğlu isminde birleştiği herkes tarafından biliniyor. Ancak konuşulanlara göre kendini İYİ Parti seçmeni olarak tanımlayan seçmenlerin de “CHP’den hangi adayı desteklersiniz?” sorusuna İlker Yağcıoğlu yanıtını verdiği belirtiliyor.

Daha önce ilçe başkanlığı döneminde ilçede yapılan etkinliklere koyulan yabancı isimleri eleştiren Yağcıoğlu etkinliklere güzel Türkçemizle isim koyalım. Türkçemizi koruyalım çıkışıyla büyük beğeni toplamıştı.

MİLLİYETÇİ SEÇMENİN GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞTU

Ayrıca kendisinin aday adaylığı açıklamasında da “eğer bir heykel yapılacaksa bu şehitlerimizin heykeli olmalıdır.” Çıkışıyla da ulusalcı ve milliyetçi seçmeni adeta mest  eden genç isim, MHP’nin Ak Partiyle yaptığı ittifak sonrasında da “CHP’nin 6 okundan biri milliyetçiliktir. Milliyetçi seçmenlerimize kapılarımız sonuna kadar açıktır.” söylemiyle de yine milliyetçi seçmenin gönlünde taht kurmuştu.

OCAK AYI İÇİNDE İSMİ AÇIKLANACAK

CHP ‘den edinilen bilgilere göre; Süleymanpaşa adayının Ocak ayı içerisinde açıklanacağı ve bu ismin kendi partisinin yanı sıra İYİ Parti seçmeninin de desteğini arkasına alan İlker Yağcıoğlu olacağı dile getiriliyor.