DOLAR 32,4779 % 0.16
EURO 34,9274 % 0.07
GRAM ALTIN 2.402,55 % 0,24
ÇEYREK A. 3.928,17 % 0,24
BITCOIN 59.252,00 2.119
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

İYİ Parti’den esnaf için çağrı

Son Güncelleme :

23 Aralık 2020 - 11:30

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aylin Akbulutlar ile birlikte Habertrak Gazetesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette, Tekirdağ gündemi, pandemi süreci ve İYİ Parti’nin Hakkari’ye uzanan yardım eli projesi değerlendirildi.

Ziyarette vatandaşların koronavirüs pandemi döneminde su faturalarında indirim beklediğini aktaran İl Başkanı Alkaya, su faturalarına yansıtılan katı atık bertaraf bedelinde büyükşehir ve ilçe belediyeleri paylarının pandemi döneminde kaldırılması veya ertelenmesi gerektiğini söyledi.

“VATANDAȘIMIZIN DAYANACAK GÜCÜ KALMADI”

Su faturalarında şişmeye neden olan katı atık bertaraf tesisi konusunda tüm siyasilerin desteğini bekleyen İl Başkanı Alakaya; “Başta TBMM Başkanımız Mustafa Şentop olmak üzere ilimizin tüm vekilleri bu konuda harekete geçmeli. Esnafımızın ve vatandaşımızın belini büken katı atık bedelini ya kaldırın ya da pandemi sonuna kadar ertelenmeli. ”dedi.

İYİ Parti Tekirdağ teşkilatı üyesi kadınlar, Hakkarili dar gelirli ailelerin çocuklarının kışın üşememeleri için atkı, bere ve eldiven örme kampanyası başlatmıştı. Başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan kolilerin Hakkari’ye ulaştırıldığını aktaran İl Başkanı Alkaya; “Tekirdağlı iyi kalpli hanımefendilerin organize ettiği el emeği ile yaptıkları atkı ve bereleri Hakkâri’deki minik kardeşlerimize ulaştırdık. Bu vesile ile Hakkâri’deki güzel insanlarla istişare yapma imkânını bulduk. Türkiye’nin en batısından en doğusuna iyilik köprüsünü kurduk.” diye konuştu. Basının talep ve önerilerini dinleyen İl Başkanı Alkaya, tüm esnaf ve vatandaşlar gibi basın sektörünün de zor günler geçirdiğini ve destek beklediğini ifade etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek