DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.682,49 -0.333
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Kadınlara özel mekan

Son Güncelleme :

10 Aralık 2017 - 9:56

Hürriyet Mahallesi’nde kadınlara özel olarak ‘Kadınlar Kahvesi’ isimli bir mekan açıldı.

KAYMAKAM AÇTI

Hürriyet Mahallesi Vergi Dairesi karşısında Kadınlar Kahvesi’nin açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Eşi Neslihan Yurt, Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Direk, Şoförler Odası Başkanı Şenol Turan, Tekirdağ Taşımacılık (TETAŞ) ‘ın Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, AK Parti Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Nuretttin Değirmenci ve çok sayıda davetli katıldı.

İSTİHDAMA KATKI

Açılış öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Yurt, “Soğuk kış vaktinin güzel bir gününde bugün itibarıyla faaliyete geçireceğiz. Bir memleketin gelişmesi yeni işyerlerinin açılmasına bağlıdır. Tabi herkes kendi kabiliyetine göre iş yeri açacaktır. Tabi bu bir ihtiyaçtı. Kendilerine hayırlı kazançlar diliyorum. İnşallah kadınlarımız buradan istifade eder. Memleketime hayırlı olsun” dedi.

KADINLARA HAS MEKAN

Kadınlara has bir mekan açtıklarını ifade eden Gülün Palancı, “Bayanları tavla, satranç oynayabilecekleri bir mekan. Günlük gazete ve ayık dergilerle, kitap okuyabilecekler. Bayanlarımız gün yapabilecek. Mekanımıza özgü mantımız olacak. Fast Food çeşitlerimiz mevcut. Erkek müşteri almıyoruz. Sadece bayanlara özgü bir mekan olacak” dedi.

Kaymakam Aslan, kurdeleyi eşi Neslihan Yurt, iş yeri sahibi Gülün Palancı, iş yeri sahibinin eşi Jandarma Başçavuş Uğur Palancı ile birlikte kesti.  Daha sonra davetlilere ikramlar yapıldı. Habertrak/Ferhat Akgün-Özel