DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.116,34 6.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Karadeniz’in lezzetleri Tekirdağ’da

Son Güncelleme :

25 Nisan 2019 - 13:31

Süleymanpaşa Belediyesi 5. Çocuk Şenliği’nde, 100.Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Karadeniz Ortaokulu, ortak kermes düzenledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in sağlamış olduğu imkân ve belirlenen stantlarda birbirinden güzel yemekler misafirlerin beğenisine sunuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi’nce düzenlenen 5.Çocuk Şenliği etkinliklerinde, 100.Yıl Gençlik Merkezi’nin belediyenin belirlediği alanda iki okulun velileri yöresel yemekleri ile yüzlerce ziyaretçiye nefis Karadeniz yemekleri sundu.

100.Yıl Mehmet Sadık Özyüksel İlkokulu ve Karadeniz Ortaokulu’ndan el emeği göz nuru Karadeniz yemekleri, okul müdürleri Ercan Kürek ve Hakan Eravcı, Okul Aile Birliği Başkanları Dilek Serdar ile Zeki Kalınbaç’ın öncülüğünde iki okulun velileri evlerinde yaptıkları Karadeniz yöresinin özel yemekleri, tatlıları özenle hazırlanmış stantlarda misafirlerle buluştu.

Okullara maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla yöresel yiyecekleri tanıtmanın amaçlandığı kermeste, birlik ve beraberliği pekiştirmek adına Okul Aile Birliği başkanları, Okul müdürleri, yöneticileri, öğretmenleri ve velileri stantlarda gönüllü olarak çalışarak, misafirlerini ağırladılar. Hazırlanan birbirinden güzel yiyecekler veliler tarafından hijyenik bir ortamda misafirlere sunuldu.

Her iki okulun müdürleri, Okul Aile Birliği başkanları ve velilerin sağlamış oldukları bu güzel imkan için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e çok teşekkür ettiler. Karadeniz Mahallesi’nin iki güzide okulu hem yörelerini hem Karadeniz yemeklerini tanıtmanın okullarına destek olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Habertrak/Özlem İnan