DOLAR 32,4957 % 0.26
EURO 34,7859 % 0.48
GRAM ALTIN 2.417,72 % 1,58
ÇEYREK A. 3.952,98 % 1,58
BITCOIN 57.315,14 -4.716
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Kibar Feyzo tuvaleti

Son Güncelleme :

11 Mayıs 2018 - 11:27

Aynı yere iki farklı tuvalet

Büyükşehir Belediyesi’nin sahile yaptığı derme çatma tuvalet akıllara Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı Kibar Feyzo filmindeki tuvaleti getirdi. Büyükşehrin yaptığı tuvaletin rezil halde olduğunu gören Süleymanpaşa Belediyesi ucube tuvaletlerin yanına ise modern tuvalet koydu.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi aralıksız şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Farklı etkinliklere imza atan belediye bu duruşu ile Tekirdağ’da birçok belediyeye örnek teşkil ediyor. Tekirdağ Büyükşehir olmasıyla beraber kurulan büyükşehir belediyesi de Tekirdağ’ın neredeyse her yerinde hizmet vermekte. Bazen ilçe belediyeleriyle aynı işe el atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bu defa baltayı taşa vurdu.

Tekirdağ sahilde birçok alanda hem Süleymanpaşa belediyesi birimleri hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi birimleri hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Geçtiğimiz günlerde haberlere konu olan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TEMEK atölyeleri yanına kurulan konteynır tuvaletler tepki çekmişti.

Yapılan tuvaletlerin geçici bir çözüm bile olsa bu şekilde kötü görünümünün olması halktan olumsuz tepkiler almıştı. Yapılan bu konteynır tuvaletin hizmete girmesinin kısa zaman sonrası Süleymanpaşa Belediyesi de aynı yere hem de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan baraka tuvaletlerin yanına modern bir tuvalet yaptı.

HİZMET ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR

Vatandaşların memnun kaldığı yeni tuvaletler yakın zamanda kullanıma açılacak. Konu hakkında yorum yapanlar; “Daha önce buraya atölyeler için tuvalet yapıldı. Hem görüntü olarak hem de kullanım açısından hiç uygun değildi. Ancak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan bu modern tuvaletler tam bir hizmet örneği oldu.

Büyükşehir Belediyesinin konteynırdan yapılmış derme çatma tuvaletlerine bakınca Süleymanpaşa Belediyesinin yaptığı işin asıl hizmet olduğunu görüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Biz halk olarak neyi hak ettiğimizi iyi biliyoruz. Süleymanpaşa Belediyemiz de bize hak ettiğimiz hizmeti sunma gayretinde olduğunu gösteriyor. İlgililere çok teşekkür ederiz.”dediler.

İki farklı tuvaletin yan yana olması ilgi odağı olurken, tuvaletleri kimin yaptığı ve yaptıkları işin kalitesi şimdiden sohbet konusu olmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve ağaçlarla gizlenmeye çalışılan modern olmayan konteynır tuvaletlerin kısa sürede yerinden kaldırılması bekleniyor. Habertrak/ Timuçin Çınar