DOLAR 32,2863 % -0.18
EURO 34,8112 % -0.03
GRAM ALTIN 2.406,03 % 0,52
ÇEYREK A. 3.933,86 % 0,52
BITCOIN 64.140,32 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Kiraz Festivali’ne sanatçı akını

Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 12:31

 

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 55’incisi düzenlenecek olan Geleneksel Tekirdağ Kiraz Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alacak sanatçılar belli oldu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yaptığı açıklamada festivalin 6-9 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini belirtti.

Festivalde sahne alacak sanatçıların belli olduğunu ifade eden Yüksel, “Kiraz festivalinin tarihi ve sanatçıları belli oldu. Kiraz festivali çerçevesinde ilk olarak 5 Haziran tarihinde yerel sanatçılarımız sahne alacak. Asıl organizasyonumuzda 6 Haziran’da başlayacak.6 Haziran günü Zara, ikinci günü Kibariye geliyor. Üçüncü günü Mehmet Erdem ve Bengü geliyor. Pazar günü olan son gün de Buğra ve Tuğba Yurt geliyor. Festivali dört gün boyunca altı sanatçı ile yapacağız” şeklinde konuştu.

“MİLLETİN SOKAĞA ATACAK BİR KURUŞ PARASI YOK”

Yüksel, festivalde güzel bir organizasyona imza atacaklarına değinerek, “Güzel bir organizasyona imza atacağız. Kiraz Festivalinde Belediye’nin kasasından bir şey çıkmaması için çalışıyoruz. Herkesin eğlenebileceği, esnafımızın para kazanabileceği güzel bir organizasyon olacak. Bu milletin sokağa atacak bir kuruş parası yok. Zarar etmektense aynı organizasyonu daha güzel yapalım. İnsanlarımızı yol beklentisi varsa onları yapalım. Park gerekiyorsa park yapalım. Bunlara gidecek olan kalemleri bu şekilde harcayalım dedik. Tekirdağ Kiraz Festivali bizim oluşturduğumuz bir komite tarafından organize ediliyor. Herhangi bir aracı ile çalışmadık. Sanatçıların tamamıyla kendim pazarlık yaptım. Biz belediyenin kasasından para çıkmadan bu organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. Herhangi bir organizatöre de sanatçı arasında alacak karı da sen al diyecek değiliz. Bu konu ile hem esnafımız hem sponsorlarımız karşılığında yürütmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Habertrak/Özlem İnan