DOLAR 32,3812 % -0.32
EURO 34,7745 % -0.12
GRAM ALTIN 2.411,83 % -0,45
ÇEYREK A. 3.943,35 % -0,45
BITCOIN 57.594,37 -3.646
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Kitabı beğeni topladı

Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 15:53

Tekirdağlı yazar Nagihan Bayol’un “Etkili konuşma sanatı” kitabı yayınlandı. Bayol, kitabında sosyal hayatta iletişimde önemli yeri olan hitabetin temel disiplinlerini, diksiyon, beden dili ve yazarlık çalışmalarını “Etkili Konuşma Sanatı” kitabında okurlarına sundu.

“ETKİLİ KONUŞMAYA HERKESİN İHTİYACI VAR”

Nagihan Bayol, kitabın kişiler arası iletişimde yaşanan aksaklıklara karşı öneriler içerdiğini dile getirerek; “Kişisel gelişim öğelerine de yer verdiğim kitabım; bedeninize, ruhunuza ve sosyal ilişkilerinize iyi gelmesi dileği ile beğenilerinize sunuyorum. Sizler için güzel, verimli, sempatik, eğlenceli ve keyifle okuyacağınız bir kitap hazırladım. Kitabımın ismi “etkili konuşma sanatı”. Diksiyon, beden dili, etkili konuşma sanatı ile ilgili detaylı bilgiler verdim. Bu bilgilerin çoğu denenmiş ve uzmanlar tarafından kabul görmüş bilgiler. Dünya genelinde topluluk karşısında konuşma korkusu ölüm korkusundan sonra iki numarada geliyor. Böyle düşündüğümüzde etkili konuşmaya herkesin ihtiyacı var. İçerisinde beden dili, diksiyon çalışmaları, yazarlıkla alakalı çeşitli alanlara hitap eden bilgiler de yer alıyor. Okurları birçok açıdan desteklediğini düşünüyorum. Hitabetle meşgul olmayan okurlara da tavsiye ediyorum. Ses teknikleri, konuşma sanatı öncelikleri gibi konuların bütünsel konuşmayı etkilediğini görüyoruz. Okurlarımıza bu konuların önemli getirileri olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.

Bayol, sözlerini şöyle tamamladı; “Her şeyden önemlisi sosyal hayatta ilişki ve iletişim kazası yaşanmasını önleyecek birçok önemli bilgi içeriyor. Kitabımız hem hatiplik hem de hatip olmayanlara yönelik daha çok sosyal hayatta daha başarılı ilişkiler kurmak isteyenlerin okumasını tavsiye edeceğimiz nitelikte. D&R, İdefix gibi birçok kitap satış sitesinde satışa sunuldu. İnternet üzerinden de sipariş verilebilir.