DOLAR 32,4694 % 0.14
EURO 34,6755 % -0.03
GRAM ALTIN 2.383,73 % 0,15
ÇEYREK A. 3.897,39 % 0,15
BITCOIN 60.394,01 -5.837
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

Kumbağ yolu acil önlem bekliyor

Son Güncelleme :

31 Temmuz 2018 - 16:49

Büyükşehir belediyesinin asfalt çalışmasının ardından Süleymanpaşa Kumbağ yolu yarış pistine döndü. Aşırı hız bir haftada 4 kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Bu duruma isyan eden vatandaşlar insanlar ölmeden yetkililerin hıza karşı önlem almasını istiyor.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Yürek yakan kaza, merkez Süleymanpaşa ilçesinin turistik Kumbağ Mahallesi’nde meydana geldi. Emre Kıvanç yönetimindeki 26 KF 106 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Zülfikar A. yönetimindeki 22 AG 331 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Şerit ihlalinin yol açtığı belirtilen kazada, Özlem Kıvanç olay yerinde hayatını kaybederken, eşi sürücü Emre Kıvanç ile çocukları Seyra ve diğer otomobilin sürücüsü Zülfikar A ve yanındaki Uğur A. yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

YÜREK DAĞLADI

Kıvanç’ın ölüm haberi yakınlarını hüzne boğdu. 2 yıllık evli olan çiftin kız istemesini de Şalgamlı Eski Belediye Başkanı Salih Kıvanç ve AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Uzunlar yapmıştı. Çiftten geriye ise kız istemede çekilen mutlu fotoğraflar kaldı.

3 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Kaza nedeniyle kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Bu arada, geçen hafta da aynı bölgede meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yetirmişti.  Kumbağ Mahallesinden Tekirdağ istikametine giden R.E. yönetimindeki 41 AJ 276 plakalı su tankeri, Tekirdağ’dan Kumbağ istikametine giden Yuvuz Çolak idaresindeki 34 YR 9901 plakalı otomobille çarpışmıştı. Otomobildeki  Yavuz Selim Çolak,(21) Buse Nur Gürbüz (20), Erol Onaran(21) hayatını kaybetmişti.

YARIŞ PİSTİNE DÖNDÜ

Bir hafta içinde 4 kişinin öldüğü yolla ilgili sosyal medyada vatandaşlar isyan etti. Büyükşehir belediyesinin kısa zaman önce sıcak asfaltla kapladığı yol iyileştirmenin ardından adeta yarış pistine döndü. 3 şeritli yolda araçların çok hızlı gittiğini kaydeden vatandaşlar, biran önce yolda hız kesici çalışmaların uygulanmasını istedi. Bazı vatandaşlar kasislerin çözüm olacağını söylerken bazıları da çözümün ışık olduğunu kaydetti.

Habertrak/Ferhat Akgün