DOLAR 32,2795 % -0.2
EURO 34,8447 % 0.01
GRAM ALTIN 2.408,21 % 0,61
ÇEYREK A. 3.937,42 % 0,61
BITCOIN 63.755,79 -0.428
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

Kurtuluş Taekwondo Şenliği

Son Güncelleme :

10 Kasım 2018 - 12:28

Babaeski’nin 9 Kasım Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 96. Yıldönümü kapsamında Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘’Babaeski’nin Kurtuluşu Taekwondo Şenliği’’yoğun katılımla coşku içinde geçti.

Babaeski Spor Salonunda yapılan organizasyona Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’den 10 kulüp ve 150 sporcu katıldı. Başarılı ve güzel geçen günün sonunda katılan tüm takımlara günün anısına kupa ve tüm sporculara da madalya verildi.

Madalya ve kupalar Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal ve Vize Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Karakuş  tarafından verildi.

Ödüllerin sonunda Protokol ile Tüm sporcu ve antrenörler hatıra fotoğrafı çektirdi. Taekwondo antrenörü Kazım Taşkın, düzenlenen organizasyonla ilgili şunları söyledi.  ‘’Ortak antrenmanın düzenlenmesinde bizlere sürekli destek veren ve her zaman yanımızda olan Babaeski ilçe gençlik spor müdürümüz Erhan Öztürk bey’e teşekkürlerimizi sunarız. Bu ortak antrenmanın amacı sporcuların gelişimine katkıda bulunmak, başka kulüplerden ve illerden arkadaş edinmeleri ve sosyalleşmelerini sağlamak, başka takımların antrenmanlarının nasıl yapıldığını görmelerini sağlamak, yeni kuralların ve cezaların pekiştirerek öğrenmelerini sağlamak, sistem ve rakiplerini tanımak” olduğunu söyledi.

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk ise, ‘’kulüp hocalarına ve sporculara katılımlarından dolayı teşekkür ederken Babaeski’nin kurtuluşunun 96. Yıldönümünü taekwondo sporcuları ve antrenörleriyle kutlamanın sevincini yaşadığını belirtti. Burada amacımız Babaeski’mizin kurtuluş yıldönümü kapsamında sporcularımız ve antrenörlerimiz ile birlikte kutlamanın yanı sıra bağımlılıkla mücadele kapsamında sporun ve sporcunun önemine vurgu yaparak her yaştan çocuklarımız ve gençlerimizi spora yönlendirmek ve sporun farkında lığını arttırmak. Bu amaçla İlçe müdürlüğümüz olarak 2018 yılı sloganımız olan ‘’Sporcu ol, Zararlı alışkanlıklardan uzak Ol’’ bilinciyle çocuk ve gençlerimizi spora daha fazla yönlendirerek Zararlı alışkanlıklardan onları uzak tutmaya çalışıyoruz, çalışacağız ve uzak tutacağız. Organizasyonda bizlere desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Sayın Hakan Özarslan’a ve İl Müdürümüz Emrah Yüksel Babuşçu’ya, Antrenör ve sporcularımıza kumanya dağıtan Babaeski Belediye Başkanımız Abdullah Hacı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

Ortak antrenmana katılan tüm Kulüp hocaları da: ‘’Böyle anlamlı ve güzel bir organizasyona katılmanın sevincini yaşadıklarını ve organizasyondaki başarı ve misafirperverliklerinden dolayı Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk’e şükranlarını” belirtiklerini dile getirdiler.

Habertrak/Metin Karakuş