DOLAR 32,3848 % 0.05
EURO 34,8116 % -0.02
GRAM ALTIN 2.400,64 % 0,16
ÇEYREK A. 3.925,04 % 0,16
BITCOIN 59.549,79 3.516
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

“Marka bir ilçe olacağız”

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2018 - 12:36

Malkara Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve tüm Trakya’da adından söz ettiren ‘’Şehitlik Caddesi’’ projesi 2. Uluslararası Şehir Çevre Sağlık Kongresi’nde yerel yönetimler arası en iyi uygulama yarışmasında Kongre Özel Ödülü’ne layık görüldü.

TÜM TRAKYA BU CADDEYİ KONUŞMUŞTU

Malkara Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘’Şehitlik Caddesi Yayalaştırma’’ projesi tüm Trakya’da büyük beğeni almış ve herkes tarafından konuşulmuştu. Bölgede büyük yankı uyandıran projeyi görmek için birçok farklı yerden belediye temsilcileri gelmiş ve kendi bölgelerinde uygulamak adına bazı çalışmalarda bulunmuştu.

MALKARALILAR OLDUKÇA GURURLU

İlçelerinde gerçekleşen bu projenin önemli bir ödüle layık görülmesi ve bazı belediyeler tarafından örnek alınarak incelenmesi Malkaralılar tarafından büyük gurur kaynağı oldu. Projeyle ilgili olarak Malkaralı vatandaşlar ise hem bu caddeye sahip olmanın hem de ilçelerinin bu denli pozitif şekilde konuşuluyor olmasının mutluluğunu yaşıyor.

‘’MARKA BİR İLÇE OLACAĞIZ’’

Aldıkları ödülün ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ‘’hayata geçirdiğimiz bu projeyle birlikte ilçemizin markalaşması ve güzelleşmesi adına önemli bir adım atmıştık. O günlerde hayata geçirdiğimiz ‘’Şehitlik Caddesi’’projemiz  tüm Trakya tarafından konuşulmuştu.

Gece gündüz demeden çalışan ve vatandaş odaklı belediyecilik anlayışımızla hayata geçirdiğimiz bu projemizin ödül alması tüm Malkaralıları olduğu gibi bizleri de oldukça gururlandırdı. İlçemiz marka bir ilçe olma yolunda çok büyük bir aşama kaydetti.’’ şeklinde konuştu.

‘’GÜCÜMÜZÜ MALKARALI HEMŞERİLERİMİZDEN ALIYORUZ’’

Çalışma azimlerini ve güçlerini Malkaralı hemşerilerinden aldıklarının altını çizen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ‘’ ilçemizde herkesin rüya dediği projeleri birer birer hayata geçirdik. İlçemizi bölgede pozitif konuşulur hale getirdik. Bugün farklı ilçelerde yaşayan Malkaralı hemşerilerimiz bile Malkaramızı icraatlarımızla bölgede konuşulur hale getirdiğimiz için bizlere teşekkür ediyor. Gururluyuz. ‘’ifadelerini kullandı. Habertrak/Özlem İnan