DOLAR 32,3761 % -0.37
EURO 34,8153 % -0.04
GRAM ALTIN 2.395,40 % -1,13
ÇEYREK A. 3.916,48 % -1,13
BITCOIN 58.865,98 2.62
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°

“Millet sandık gelsin istiyor”

Son Güncelleme :

02 Haziran 2022 - 16:41

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde partililerle birlikte pazarı gezdi. Pazar esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, milletin sandık istediğini belirterek; “Milletimiz biran önce sandık gelsin istiyor. Bu taleplerini dile getiriyorlar. Biz de biran önce sandık gelsin ki şu yönetemeyenler gitsin diyoruz. “diye konuştu.

“ELEKTRİĞE HİÇ DURMADAN ZAM GELİYOR”

 

Halkın zamlara dayanamadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak; “Bu millet  25 TL’ye mazot almaya başlamış. Daha dün doğalgaza yüzde 30 zam gelmiş. Elektriğe hiç durmadan zam geliyor. Bir yıl içerisinde elektriğe, doğalgaza, mazota gelen zam yüzde 150’lere dayanmış durumda. Pazar yerini dolaşıyoruz. Pazarcı esnafı şikayetçi. Şuanda burada yaptığımız satışla mazot giderimizi karşılamıyoruz. Yönetemiyorlar. Yönetemedikleri görünmesin diye yapmadıkları yok. Bugün milletimize bu hakaretleri yapanlar yarın sandıkta bunun bedelini öderler. “dedi.

“MİLLETİMİZE RAHAT BİR NEFES ALDIRMAK İSTİYORUZ”

Halkın seçim istediğini dile getiren Öztrak; “Milletimiz işlerin nereye gittiğini görüyor. Bugünleri geçirir ama bu altında kaldığı zamları hiçbir zaman unutmaz. Bu zamların, bu zulmün, bu kuyrukların hesabını bu hükümetten sorar. Bira önce sandık gelsin istiyor milletimiz. Bu taleplerini dile getiriyorlar. Biz de biran önce sandık gelsin ki şu yönetemeyenler gitsin diyoruz. Bu ülkeyi yönetecek yeni kadrolar, yeni kurumlar, yeni kurallar milletimize rahat bir nefes aldırmak istiyoruz. “diyerek sözlerini tamamladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’a CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Saygın ve partililer eşlik etti. Habertrak/Serhat Yeşilipek