DOLAR 32,2687 % -0.31
EURO 34,8392 % -0.12
GRAM ALTIN 2.398,63 % 0,21
ÇEYREK A. 3.921,75 % 0,21
BITCOIN 64.034,48 1.084
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Milli takıma Tekirdağ’dan 8 sporcu

Son Güncelleme :

29 Kasım 2018 - 13:44

Tekirdağ’lı Tekvandocular, 29 Kasım-02 Aralık 2018 tarihleri arasında İspanya’nın Marina D’or şehrinde düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı ve Türkiye’yi temsil edecekler.

Şampiyona için halen Ankara’da Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi TOHM’da bulunan genç sporcular; gerek psikolojik olarak, gerekse fiziken tüm enerjileri ile madalyaya odaklandılar. Tekvando Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Sertaç Kadir Gülersönmez, Şampiyonaya Tekirdağ genelinden 5 sporcu ile katılım sağlayacaklarını belirterek Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’ndan çok ciddi beklentilerinin olduğunu ifade etti. Gülersönmez, “Sporcularımız büyük bir aksilik olmazsa şampiyon dönecekler. Umutluyuz. Sevincimizi tüm Tekirdağ halkı ile paylaşacağız.” dedi.

MİLLİ TAKIMA TEKİDAĞ’DAN 8 SPORCU

Gülersönmez Türkiye’de olduğu gibi Tekirdağ genelinde de başarıdan başarıya koştuklarına dikkat çekerek “Bu ay biri Polonya’da Ümitler, biri de İspanya’da Yıldızlar olmak sureti ile iki Avrupa Şampiyonası gerçekleşecek. Tekirdağ Taekwondo Ailesi olarak bu iki şampiyonaya üçü ümitler, beşi de yıldızlar olmak sureti ile toplamda sekiz (8) sporcu ile mili takımda yerimizi almanın gurunu yaşıyoruz. Bu, birçok branşın kolay kolay egale edemeyeceği bir rekordur taekwondo branşı olarak, Tekirdağ il genelinde de tıpkı Türkiye’deki gibi başarıdan başarıya koşuyoruz. İddalıyız. Spor branşları arasında da en başarılı branş taekwondo.’’ açıklamasında bulundu.

Şampiyonada madalya mücadelesi verecek sporcular ise şu şekilde:

Feyzanur Akçay

Ozan Toytoğlu

Sudenaz Kaya

Alperen Ayaz

Işıl Zafer

—-  Habertrak /Özlem İnan