DOLAR 32,3769 % -0.02
EURO 34,5540 % -0.17
GRAM ALTIN 2.380,98 % 0,03
ÇEYREK A. 3.892,90 % 0,03
BITCOIN 60.107,36 -5.566
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Modern bir Malkara için çalışıyoruz”

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2020 - 17:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sabahın ilk ışıklarında Et Kombina Tesisinde çalışmalarına başladılar.

Et Kombina Tesisinin Kurban Bayramına hazırlık çalışmalarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul fikir alışverişinde bulunup, durum değerlendirmesi yaptılar.

Et Kombina Tesisinde yapılan çalışmaların ardından Malkara Belediyesi Binasına geçilerek Meclis Toplantı Salonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilçemizde Mahalle Yolları, TESKİ Yatırımları, alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkında durum değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıda Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindekilere bilgilendirmelerde bulundular.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kırsal mahallelerimizin yol sorununu çözüp, ilçe merkezimizde yapılacak olan doğal gaz çalışmaları sonrasında merkez mahallerimizde zaman kaybetmeden yol yapım çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Malkara’yı modern bir ilçe yapmak için çalışıyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen çalışmalarda;  Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Özer, Ersin Kaçar, İsmail Akkaya, Tekirdağ Büyükşehir Daire Başkanları, Malkara Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erdem, TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç ve Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel yer aldı. Haber Merkezi