DOLAR 32,4414 % 0.14
EURO 34,8327 % 0.05
GRAM ALTIN 2.396,84 % 0,00
ÇEYREK A. 3.918,83 % 0,00
BITCOIN 59.142,76 1.581
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°

Namık Kemal Üniversitesi 15 yaşında

Son Güncelleme :

18 Mart 2021 - 15:28

17 Mart 2006’da geleceğe kapılarını açan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, yeni yaşına girdi. Nitelikli gelişimini sürdüren, Tekirdağ’a ve Trakya Üniversitesi başta olmak üzere Türkiye için büyük bir kazanım olan NKÜ, yükseköğretimde adından söz ettirmeye devam ediyor. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi adından gün geçtikçe daha çok söz ettirerek, tercih edilirliğini daha da çok arttırıyor.

“ADIMIZDAN GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOK SÖZ EDİLMEKTE”

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, üniversitenin kuruluş yıl dönümü vesilesiyle yayımladığı mesajında önemli açıklamalara yer verdi. Üniversitenin gün geçtikçe daha çok tercih edildiğinin altını çizen Rektör Şahin, “Şehrimiz ve bölgemiz başta olmak üzere tüm Türkiye için büyük bir kazanım olarak 17 Mart 2006 tarihinde geleceğe kapılarını açan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, o tarihten bu yana atılımlarını sürdürerek yükseköğretimde adından söz ettirmeye devam etmiştir. Üniversitemizi, eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe, örnek bir bilim ve eğitim kurumu yapmak için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Bilim, kültür, tarih, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve kazandığımız başarılar ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak adımızdan gün geçtikçe daha çok söz edilmekte, tercih edilirliğimiz daha da çok artmaktadır.” Şeklinde konuştu.

“GÜÇLÜ YARINLARA ÇOK ÇALIŞARAK ULAŞACAĞIZ”

Rektör Şahin, Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi’nde ilk 50’de yer alan Trakya’daki tek Üniversite olarak NKÜ’nün gösterildiğine dikkat çekti ve sözlerini şöyle noktaladı: “Uzaktan eğitimde sınırlar ötesine ulaşan başarılı çalışmalarımız, öğrencilerimizin takdirini kazanmaktadır. Ülke ve bölge kalkınmasına sunduğumuz katkıların somut ödüllerini ise Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi’nde ilk 50’de yer alan Trakya’daki tek Üniversite olarak almaktayız. Engelsiz Üniversite Ödüllü kampüsümüzle ise engelli kardeşlerimizin Üniversite hayallerinin hayat bulmasına fırsat sunmaktayız. Bu uğurda bizimle birlikte gayret gösteren ve özveriyle çalışan değerli mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diler, hemşerilerimizin teveccühü için çok teşekkür ederim. Geleceğe umutla bakmamızı sağlayarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmemize vesile olan sevgili öğrencilerimize de başarılar dilerim. Sağlıklı günlere maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak; güçlü yarınlara ise hep beraber çok çalışarak ulaşacağız.”

Habertrak/Özlem İnan