DOLAR 32,4177 % 0.13
EURO 34,8463 % 0.06
GRAM ALTIN 2.404,41 % 0,32
ÇEYREK A. 3.931,21 % 0,32
BITCOIN 59.551,99 3.785
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Nihal Erdoğan Köşdere güven tazeledi

Son Güncelleme :

17 Şubat 2021 - 16:02

AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Kongresi Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongrede; mevcut il kadın kolları başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, güven tazeleyerek yeniden il kadın kolları başkanı oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajı yayınlandı.

İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere, yaptığı konuşmada, Gara’da şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyerek; “Öncelikle, Gara’daki operasyonda kalleş terör örgütü PKK tarafından şehit edilen bütün kardeşlerimize Rabbim’den rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyor, onların hüzünlerini en derinden paylaşıyorum. Bu vatan için fedakârca çarpışan nice yiğitler yetiştiren bütün annelerimizi de buradan selamlıyorum. Allah onlardan razı olsun. “dedi.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN AZİM VE İNANÇLA HEDEFLERİMİZE KOŞACAĞIZ”

AK Parti kurulduğu günden buyana milletin tamamını kucakladığını belirten AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere; “Türkiye’de kadına gerçek değerini veren siyasi hareket ak partidir. Partimizin öncü neferleri cesur, yürekli, dava sevdalısı ak kadınlarımızdır. 19 yıllık iktidarımızı, vefalı ,çalışkan AK kadınlarımızın desteği ve fedakarlığı ile ilk günkü heyecanımızla devam ettiriyoruz. Ak Parti samimi insanların davasıdır. AK Kadınlar bu davayı bir nakış gibi ilmek ilmek işleyip sonlandıracak ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde siyaset yapmaya devam edecektir. Bu gücümüzü tüm dünyaya karşı dik duran, ‘kadın siyasetin öznesidir’ diyen Türkiye liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan, diklenmeden dik durmayı öğrendiğimiz Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam’dan ve tüm teşkilat yapısıyla güçlü AK Parti ailemizden alıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve talimatları doğrultusunda, Tekirdağ’ın AK Kadınları olarak kaleyi içten fethedecek, 2023’e uzanan bu yolda, büyük ve güçlü Türkiye için azim ve inançla hedeflerimize koşacağız.” diye konuştu.

İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Erdoğan Köşdere konuşmasını şöyle tamamladı; “18 yıldır mensubu olduğum AK Parti davasında ilk günkü heyecanımı kaybetmeden aldığım sorumluluk ve dava bilinciyle, milli hedeflerimize AK kadınlarımızla birlikte azim ve kararlılıkla yürüyoruz. Güzel Tekirdağ’mızda da halkımızın talep ve beklentilerine en iyi şekilde cevap vermek, hizmetlerimizi anlatmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.”

Kongreye; Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İlçe Başkanları, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve kadın kolları üyeleri katıldı. Habertrak/Serhat Yeşilipek