DOLAR 32,2901 % 0.11
EURO 34,8707 % 0
GRAM ALTIN 2.412,43 % 0,13
ÇEYREK A. 3.944,33 % 0,13
BITCOIN 63.197,47 -1.235
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°

O BELEDİYE KADINLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Son Güncelleme :

05 Aralık 2017 - 15:56

Hayrabolu Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikler kapsamında, Hayrabolu’da ki kadınları sinemayla buluşturarak onların gönüllerini fethetti.

Hayrabolu Belediyesi tarafından ‘’perşembe günü “Ayla” filmiyle devam edeceği belirtilen Etkinliğe katılmak isteyen kadınlarımızı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bekliyoruz.’’ İfadeleri kullanıldı.

Hayrabolu’da yaşayan kadınlar ise etkinliğe oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Hayrabolu Belediyesi’nin etkinliğinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Hayrabolulu kadınlar, ‘’Bizlere özel olarak bu etkinliği gerçekleştiren belediyemize teşekkür ediyoruz. Kadınlara bu hassasiyetin gösterilmesi oldukça sevindirici. Üstelik kadına şiddetin her geçen gün arttığı bu günlerde bizlere özel olduğumuzu hissettiren Hayrabolu Belediyemize minnettarız ayrıca bu tarz etkinliklerin devam etmesini de bekliyoruz.’’ şeklinde konuştular.

‘’KADINLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR’’

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ise; “Kadınlarımız bizim için çok önemli. Etkinliğimize de yoğun bir katılım oldu. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Etkinliklerimiz sürecek. Hayrabolu’da yaşayan kadınlarımız ve tüm kadınlarımız her şeyin en iyisine layıklar. Onların mutlu olduklarını görmek bizleri de çok mutlu ediyor. Kadınlarımızla ilgili etkinliklerimiz devam edecek.’’ ifadelerini kullandı.