DOLAR 32,3025 % -0.13
EURO 34,8419 % 0.03
GRAM ALTIN 2.411,50 % 0,75
ÇEYREK A. 3.942,80 % 0,75
BITCOIN 63.310,00 -1.617
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Okulların güvenliği için toplandılar

Son Güncelleme :

24 Kasım 2018 - 10:21

Süleymanpaşa’da bulunan okulların güvenliği amacıyla “Okul Güvenliği ve Eğitim” toplantısı düzenlendi. Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, ilçedeki okullarda 24 polis ve 60 özel güvenlikçinin görevlendirildiğini söyledi.

 PARK VE İNTERNET KAFELERE DENETİM

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen toplantıda okullarda alınan güvenlik tedbirleri masaya yatırıldı.

Kaymakam Arslan Yurt, okul güvenliği konusunda hassas davranıldığını ve okul saatlerinde denetimlerini sürdürdüklerini işaret ederek “Polis görevlendirilmeyen okullara da İlçe Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin ziyaretlerde bulunuyor. Okul saatlerinde öğrencilerin park ve internet kafelerde vakit geçirmelerini engellemek için denetimler yapılıyor. Servis şoförlerinin ve kantin çalışanlarının sorguları yapılırken, okullara yapılan ziyaretlerde önemli bir sorunla karşılaşılmadığını görüyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da öğrencilerin gerek güven içinde eğitim almaları gerekse sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri için takip ve denetim faaliyetlerine etkin şekilde devam edildiğini aktardı.

33 BİN 699 ÖĞRENCİ GÜVEN İÇİNDE EĞİTİM GÖRÜYOR

Süleymanpaşa Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının protokolüyle 2018-2019 eğitim öğretim döneminde alınan tedbirlerin etkisini gösterdiğini, 33 bin 699 öğrencinin okullarda güven içinde eğitim gördüğünü söyledi.

Toplantı okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının sorularıyla devam etti.

Vali Yardımcısı  Dr. Abdullah Kalkan Başkanlığında yapılan toplantıya Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Milli Eğitim Müdürü  Ersan Ulusan, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Jandarma Komutan Vekili  Veli Şahin, Okul/Kurum Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Toplantıdan sonra, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Memur-Sen Tekirdağ Başkanı Ferruh Topuz katılımcılara karanfil takdim etti.

Habertrak/Özlem İnan