DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
GRAM ALTIN 2.393,53 % -0,14
ÇEYREK A. 3.913,42 % -0,14
BITCOIN 63.350,00 1.103
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°

Osman Kurt istifa etti

Son Güncelleme :

01 Ekim 2018 - 15:12

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Osman Kurt, yönetim tarafından uyuşmazlığa düştüğü ve oyuncuların başkaldırısına tahammül edemediği için istifa ettiğini açıkladı.

Habertrak kameralarına canlı yayında açıklamalarda bulunan Tekirdağspor Kulübü Başkanı Osman Kurt, kulübün tutması gereken defterleri görmediğini ve nerede olduğunu da bilmediğini iddia ettiği toplantıda, “Görüyorsunuz bir karar alacağız, defterler kulüp binasında yok. Müdürde yok, bende yok. Defterler nerede?” diyerek sitem etti.

Kurt, geçmiş yönetimlerle ilgili hesapları kontrol etmek istediğini ve Tekirdağspor’un ne kadar borcunun olduğunu bilmediğini de ifade ederek şöyle konuştu: “Her ne kadar aklanmış olsalar da geçmişten gelen hesapları incelemeye başladım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Ben bu kulübün başkanıyım. Bana Tekirdağspor’un borcu ne kadar diye soruyorlar. Buna cevap veremiyorum. Bir bakayım dedim ancak bütün kapılar yüzüme kapandı. Ne olduysa bundan sonra oldu. İstifa etmenin ve takıma zarar vermemenin en doğru olduğuna inandığım istifa kararı aldım” dedi.

“Akşam istifa ettim ancak sonra istifamı geri almak istedim” sözlerini de yer veren Kurt, “Bu şekilde bazı denemelerde bulunmak istedim. Ancak o da mümkün olmadı. Tekirdağpspo’un bu yönetimle yürümesi mümkün değil. Kongre kararı alınması gerekiyor. Eğer takıma ve takımın gidişine bir zarar verilmesi istenmiyorsa acilen kongre kararı alınması gerekiyor. Zaten yönetim bölük börçüktü. Toplantıya hiç gelmeyen kişiler başkanlık hayali kuruyorlar. Devam ederlerse aynı sıkıntılı durum devam eder” değerlendirmesini yaptı.

Habertrak/Timuçin Çınar