DOLAR 32,3641 % -0.04
EURO 34,8798 % 0.15
GRAM ALTIN 2.390,10 % -0,28
ÇEYREK A. 3.907,81 % -0,28
BITCOIN 61.809,99 4.195
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

“Oy vermeyenler pişman”

Son Güncelleme :

03 Ekim 2020 - 12:02

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in gönül belediyeciliği anlayışıyla halk odaklı, şehrin ihtiyaçlarına yönelik başarılı çalışmalarıyla herkesin desteğini kazandığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin, Süleymanpaşa Belediyesi’nin başarılı ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları ile oy vermeyenlerin bile takdirini kazandığını belirterek; “Tekirdağ’da yaşayan ve daha önce CHP’ye oy verip de bu sene yine CHP’ye oy veren ve çok pişman olan insanları görüyorum. ‘Keşke Ak Parti’ye oy verseydim. Tahmin edemedim sizin bu kadar çalışabileceğinizi’ diyorlar. Milletin önceliklerine kulak verildiğinde başarı geliyor.” dedi.

BELEDİYECİLKTE ÖRNEK SÜLEYMANPAŞA

Belediyecilikte Süleymanpaşa Belediyesi’nin bölgede örnek teşkil ettiğini belirten AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, “Belediyecilik hizmetleri böyle olmalıdır; tavuk gibi küçük bir yumurta yapsan da mahalleyi ayağa kaldırmak zorundasındır. Aksi halde kaz gibi kocaman bir yumurta yapıp çekip gidersen, kimse senin yaptığın hizmetleri bilmez. Bizim partide edindiğimiz tecrübe de şu ki: yaptığımız işlerin imalatı çok güzel ancak şirket kötü ise şirket batar. Ama imalat çok iyi pazarlama kötü olursa da milleti bir kere kandırabilirsin. Bunun için Süleymanpaşa Belediyesi hem imalatı çok iyi yapıyor hem de pazarlamayı çok iyi yapıyor. Bir kuşun iki kanadı gibi. Gövde ile birlikte kanatlar da sağlam çalıştığı için belediye işleri yapıyor, teşkilat da kamuoyunu bilgilendiriyor, reklamını yapıyor. Biz kolektif çalışıyoruz. Bunun da somut karşılığını görüyoruz.” diye konuştu.

MAHALLE MECLİS ÜYELERİ AKTİF

Meclis üyelerinin aktif olarak sahada olduğunu belirten Çetin; “Her mahalleden sorumlu olan mahalle meclis üyelerimiz var. Mahallelerde yer alan üyelerimiz, WhatsApp grubu üzerinden belediyenin ilgili birimi ile iletişime geçiyor. Yani bir ortak havuza bunlar aktarılıyor. Bunun sonucunda da teşkilatımız, herhangi bir mahallede veya sokaktaki bir soruna en geç üç gün içinde müdahale ediyor. Böyle bir çalışma yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

HALKIN ÖNECELİKLERİNE KULAK VEREN BİR YÖNETİM MEVCUT

Süeymanpaşa’da halkın önceliklerine kulak veren bir yönetim anlayışının bulunduğunu dile getiren Çetin; “Bu şehirde küçük olsun benim olsun hesabı gütmek yerine ‘büyük olsun hepimizin olsun’ diyoruz. Sadece teşkilat olarak değil tüm Süleymanpaşa halkına hizmet vermek istiyoruz. Ben meclis üyesi olduktan sonra; ‘Beş yıl boyunca bu şehrin sorunlarına teşhis koyamayan bir hekimden sonra, bir beş yıl sonra daha bu şehrin sorunlarına derman üretebilecek reçeteyi yazamayacak o eczacı’ demiştim. Sonra ne oldu beş yılın sonunda; Eşkinat başkan olamadı. En nihayetinde bir buçuk yıldır Süleymanpaşa’da Ak Partili çalışkan bir belediye başkanı var.  AK Partililer bunu sadece kendi kendilerine çalıp, söylemiyorlar. Tekirdağ’da yaşayan ve daha önce CHP’ye oy verip de, bu sene yine CHP’ye oy veren ve çok pişman olan insanları görüyorum. ‘Keşke Ak Parti’ye oy verseydim. Tahmin edemedim sizin bu kadar çalışabileceğinizi’ diyorlar. Milletin önceliklerine kulak vermek gerekiyor.” diyerek sözlerini tamamladı. Habertrak/Serhat Yeşilipek