DOLAR 32,4377 % 0.13
EURO 34,8319 % -0.01
GRAM ALTIN 2.400,22 % 0,14
ÇEYREK A. 3.924,36 % 0,14
BITCOIN 59.405,67 4
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

ÖZDER’den akülü sandalye

Son Güncelleme :

01 Şubat 2020 - 11:24

[responsivevoice_button voice=”Turkish Female” buttontext=”Oku”]

Kırklareli’nin Babaeski İlçesi’nde Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÖZDER), düzenlediği yardım kapması sonucunda 42 yıldır İltihaplı Eklem Romatizması Hastalığı nedeniyle yürüme zorluğu çeken 61 yaşında ki Ali Akın’a, Akülü Sandalye aldı.

İlçenin Atatürk Mahallesi Âşık Ali Tamburi Sokak No: 8’de, 89 yaşında ki annesi Gülizar Akın ile birlikte yeğeni Eyüp Akın’ın yanında kalan Ali Akın’ın, Akülü Sandalyesini, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Oktay Çınar ile birlikte teslim ettiler.

Başkan Oktay Çınar, burada yaptığı açıklamada; “Babaeski Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak bugün burada Ali Akın amcamız için düzenlediğimiz Yardım Kampanyası ile aldığımız Akülü Sandalye’yi Ali Amcamıza teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Eski Öğretmenim şimdiki İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat ile yaptığımız görüşmede 1978 yılından beri engelli olan Ali Akın amcamızın kendi başına kimseye muhtaç olmadan dolaşabileceği akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirtince biz de dernek olarak bu güzel yardımı sahiplenerek elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Babaeski Kaymakamlığı Dernekler Masasından aldığımız olurla Yardım Kampanyası başlattık. Bu kampanyada bize destek veren başta Kadriye Tokat’a, Babaeski çarşı ve sanayi esnafına, Pınarhisar İlçesi esnafına ve İstanbul’dan Yasemin Korkut’a, çok teşekkür ediyorum. 1,5 yıl önce kurduğumuz derneğimizde artık özel insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak duruma geldik. İnşallah bundan sonra da tüm özel insanlarımızın madden, manen ve bedenen yanında olmaya devam edeceğiz. Ali Akın amcamızın akülü sandalyesini iyi günlerde kullanmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Habertrak/Zekiye Türkkan