DOLAR 32,3113 % 0.08
EURO 34,8433 % -0.02
GRAM ALTIN 2.407,56 % -0,07
ÇEYREK A. 3.936,36 % -0,07
BITCOIN 63.646,00 -0.587
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıldı

Son Güncelleme :

06 Eylül 2018 - 11:41

Babaeski İlçesi’nde geçtiğimiz günlerde kurulan “(Öz-Der)Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin” yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

İlçenin Hamidiye Mahallesi, Kırklareli Caddesi, Vural Pasajı No:3’te düzenlenen açılış törenine, Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Bahayder Yönetim Kurulu Başkanı Hafize Türkcan, Düşler Evi Ortaklarından Zerrin Arslan Hırçın, Babaeski Altındağ Emlak Sahibi Ertunç Altındağ, Flamingo Aile Çay Bahçesi Sahibi İsmail Abalı, Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Üyeleri, Oktay Çınar, Erkan Türkçü, Ahmet Girgin, Zeki Arslan, Sadullah Durmaz, Dicle Aksöz ve Gülseren Tunalı ve çok sayıda davetli katıldı.

Babaeski Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Çınar, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Hepiniz Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin açılış törenine hoş geldiniz. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Babaeski’mize bir nevi engelliler derneği olmaması bizi derinden üzmekteydi lakin ben bu adımı atıp, bu derneği kurduğum için çok mutluyum. Bu başarı sadece benim başarım değildir, bu derneği kurana kadar yanımda olan herkesin başarısıdır. Bana sonsuz desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Hakan Özarslan olmak üzere Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Hacı, Sayın İsmet Fıçıcılar, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hilmi Kahraman, Bahayder Kurucu Başkanımız Sayın Hafize Türkcan en önemlisi bu derneğimizin kurucu üyeleri ve desteğini esirgemeyen esnaf ağabeylerime, ablalarıma kısaca yanımda olan bütün herkese çok teşekkür ederim. Derneğimizin misyonu; engelli kardeşlerimize her türlü desteği sağlayarak onların hayata tutunabilmelerini ve kendilerini geliştirebilmek için her türlü imkânı oluşturmak en büyük hedefimizdir. İlkelerimiz; İnsana saygı, sevgi ve hoşgörü, dürüstlük, şeffaflık ve güven. Verilerle ve süreçlerle yönetim, İnanmak, çalışmak, başarmak, öğrenme, öğretme ve eğitme, sürekli iyileştirme ve yenileştirme, önerilere açık olmak, kararlılık, katılımcılık, paylaşımcılık, çözüm üretme, iletişime önem verme. Amacımız; engelli kardeşlerimizin bağımsız yaşam becerilerini kazanmasını ve bu yolla toplumsallaşmasını sağlamaktır. Ayrıca Derneğimizde Üye kayıtlarımız devam etmektedir.”

Babaeski Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış kurdelesini, Kaymakam Hakan Özarslan, Babaeski için hayırlı olsun dilekleri ile Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Bahayder Yönetim Kurulu Başkanı Hafize Türkcan ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Çınar ile birlikte kesti.

Açılış töreninden sonra, Dernek Yönetim Kurulu tarafından gelen davetlilere kuru pasta ve meyve suyu ikram edildi.

Habertrak/Metin Karakuş