DOLAR 32,3766 % -0.33
EURO 34,7159 % -0.3
GRAM ALTIN 2.393,74 % -1,20
ÇEYREK A. 3.913,77 % -1,20
BITCOIN 57.669,51 0.575
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Özel Tekirdağ Final Okulları bir ilke daha imza attı

Son Güncelleme :

18 Mayıs 2022 - 12:35

Özel Tekirdağ Final Okullarının ev sahipliği yaptığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası  gördüğü büyük ilgi ile son zamanların en kapsamlı satranç turnuvası oldu.

8 yaş altı, 10 yaş altı ve 18 yaş altı olmak üzere üç kategoride yapılan maçlar 6 turda tamamlanırken. 8 yaş altı genel  kategori birincisi Barlas Şerbetçi, 8 yaş altı kızlar kategorisi birincisi Birsu Ela Türken, 10 yaş altı genel kategori birincisi İlhan Emir Güler, 10 yaş altı kızlar kategorisi birincisi Selen Canbaz, 18 yaş altı genel kategori birincisi Zümral Yazıcı, 18 yaş altı kızlar kategori birincisi Asel Koç oldu.

8 yaş altı genel ve kızlar kategorilerinde dereceye giren öğrencilere kupalarını takdim etmek için Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün; yaptığı konuşmayla genç sporcuları motive etti.

Final Okulları kurucu temsilcisi Osman Horozoğlu 10 yaş altı genel ve kızlar kategorilerinde dereceye giren öğrencilerin kupalarını onlarla gurur duyduğunu belirterek verdi.

18 yaş altı genel ve kızlar kategorilerinde ödülleri de okul müdürü İsmail Kurt ve satranç antrenörü Uğur Can Kirazcı verdiler.

BAŞARILI BELGELERİNİ AHMET ÜZGÜN VERDİ

Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü turnuvaya katılan ve turnuvayı tamamlayan her sporcuya başarı belgesi vererek genç sporcuları hem motive hem de gelecek turnuvalar için teşvik etti.

GÜLER YÜZLÜ KADROSUYLA GÖZ DOLDURDU

Çocuklarımızın bu tarz aktivitelerle varlık göstermesine katkıda bulunan Tekirdağ Final Okulları aynı zamanda komşu il ve ilçelerden gelen sporcuları da ağırlayarak geniş bahçesi, güler yüzlü kadrosu ile göz doldurdu.

TSF NİCE TURNUVAYA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA GÖNÜLLÜ

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Tekirdağ temsilcilerinin destekleri ile düzenlenen bunun gibi nice turnuvaya ev sahipliği yapmaya gönüllü olduklarını belirten okul idaresi iki gün boyunca çocuklarının maçlarını heyecan ve sabırla bekleyen velilere ve her çocukla tek tek ilgilenip maçları takip eden hakemlere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Habertrak/Timuçin Çınar