DOLAR 32,3322 % -0.6
EURO 34,7184 % -0.43
GRAM ALTIN 2.414,39 % -0,34
ÇEYREK A. 3.947,52 % -0,34
BITCOIN 57.810,00 -4.167
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava

Plajlar yaza hazırlanıyor

Son Güncelleme :

19 Nisan 2021 - 11:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, deniz ve kıyı temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Marmaraereğlisi merkez, Sultanköy, Yeniçiftlik başta olmak üzere tüm plajları yaz sezonuna hazırlıyorlar.

PLAJLAR KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLİYOR

Sultanköy’den Şarköy’e kadar oldukça uzun bir kıyı şeridine sahip olan Tekirdağ’da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahillerde deniz ve kıyı temizliği çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında bir yandan deniz temizliği yapılırken diğer taraftan kumsallar temizlenip düzenlenerek kullanıma hazır hale getiriliyor.

Çevre ve Deniz Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaraereğlisi İlçesinde Sultanköy ve Yeniçiftlik, Süleymanpaşa’da Altınova, Kumbağ ve Değirmenaltı plajlarında ve Şarköy ilçesi sahillerinde deniz ve kıyı temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KIYI TEMİZLİĞİ DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Marmaraereğlisi, Sultanköy ve Yeniçiftlik plajları başta olmak üzere tüm sahillerin düzenli olarak temizlenmesinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar; “Büyükşehir ekipleri düzenli olarak kıyı temizliğini yapıyorlar. Şimdi de yaz sezonu için plajlarımız hazırlanıyor. Kumsallarımız pırıl pırıl hale gelmiş. İnşallah yaz sezonunda koronavirüs azalırsa veya inşallah biterse bu yaz bu plajlar dolacak.” dediler. Habertrak/Serhat Yeşilipek