DOLAR 32,3686 % -0.37
EURO 34,8082 % -0.1
GRAM ALTIN 2.396,29 % -1,09
ÇEYREK A. 3.917,93 % -1,09
BITCOIN 59.021,67 3.09
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°

“Sadakatsiz” için ne dedi?

Son Güncelleme :

17 Mart 2021 - 15:14

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bazı bölümleri Tekirdağ’da geçen Sadakatsiz dizisini eleştirdi.

Başkan Yüksel, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı halk günü toplantısında vatandaşların sorularını yanıtladı. Bir vatandaşın; “Birçok il ve ilçe dizilerle reklamını yapıyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz?” Sorusuna yanıt veren Yüksel; “Süleymanpaşa istemediğim bir dizide yayınlanıyor. Reklam yapılması güzel ama dizinin konusu ile alakalı biraz sıkıntılarım var açıkçası. Tabi Süleymanpaşa’nın tanıtımı ile alakalı güzel bir dizi de olabilir.” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisinin konusu ile ilgili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in yanı sıra birçok kişi de zaman zaman eleştirilerde bulunmuştu.

TEKİRDAĞ’DAN MANZARALAR GÖSTERİLİYOR

Sadakatsiz dizisi Neslihan Yeşilyurt yönetmenliğinde, Kemal Hamamcıoğlu ile Dilara Pamuk senaristliğinde Kanal D’de ekranlarında her Çarşamba izleyicilerle buluşuyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolde bulunduğu Sadakatsiz dizinde Süleymanpaşa sahil, Rumeli İskele, Değirmenaltı Mahallesi’nden zaman zaman görüntüler yer alıyor.

KONUSU İLE TEKİRDAĞ’IN İMAJINI ZEDELİYOR

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktor. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), muhteşem bir eş ve oğulları Ali’ye (Alp Akar) iyi bir baba. Her zaman mutlu ve huzur dolu olan üç kişilik aile Volkan’ın eşini genç bir kızla aldattığını öğrenmesiyle aile dağılır. Olayın bir yanında da dostu bildiği Volkan’ın yakın arkadaşları yer alıyor. Bundan böyle Asya, Volkan’ı unutup sadece oğlu ile yoluna devam etmeye çalışıyor. Türk aile değerlerine uymayan ve her bölümünde entrikalar yer alan dizinin Tekirdağ’ın imajını zedelediği öne sürülüyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Melis Sezen (Derin), Burak Sergen (Haluk), Özge Özder (Derya), Eren Vurdem (Mert), Yeliz Kuvancı (Bahar), Olcay Yusufoğlu (Serap), Nazlı Bulum (Nil), Gözde Seda Altuner (Gönül), Emir Tarık Tekin (Selçuk), Alp Akar (Ali) yer alıyor. Habertrak/Serhat Yeşilipek